CELEBRITIES MEN’S POINT

Αραίωση μαλλιών: Aυτά τα μοντέρνα κουρέματα είναι για εσένα


JTeam

28 Φεβρουαρίου 2022

Αραίωση μαλλιών: Aυτά τα μοντέρνα κουρέματα είναι για εσένα
Αραίωση μαλλιών: Aυτά τα μοντέρνα κουρέματα είναι για εσένα

Tα κουρέματα που μπορείς να δοκιμάσεις αν έχεις λίγα μαλλιά

Τον τελευταίο καιρό κοιτάζεσαι στον καθρέφτη και τα σημάδια ότι χάνεις μαλλιά γίνονται όλο και πιο εμφανή. Τα «λιμανάκια» και η αράιωση σε ορισμένα σημεία έχουν κάνει την εμφάνιση τους και σου χαλούν την διάθεση. «Να σκεφτώ από τώρα τη μεταμόσχευση μαλλιών; Υπάρχει τρόπος να το σταματήσω;» Αυτές είναι μερικές από τις ερωτήσεις που κάνεις στον εαυτό σου σχεδόν κάθε φορά που φτιάχνεις τα μαλλιά σου. Υπάρχουν όμως άλλοι τρόποι για να κρύψεις τουλάχιστον την απώλεια μαλλιών σου. Το σωστό κούρεμα μπορεί να κάνει πολλά για τη γραμμή των μαλλιών σου ή την αρχόμενη φαλάκρα. Μπορεί να καμουφλάρει την έλλειψη μαλλιών και να σου εξοικονομήσει λίγο χρόνο μέχρι να αποφασίσεις αν θέλετε να επισκεφτείς μια κλινική μαλλιών ή να αλλάξεις το look σου σε Zidane.

Τα καλύτερα κουρέματα αν έχεις αρχή φαλάκρας

Η καλύτερη επιλογή είναι το low fade. Ο κομμωτής σου θα κόψει τα πίσω και τα πλαϊνά μαλλιά σου πολύ κοντά, ενώ θα διατηρήσει πιο μεγάλο το μήκος στα μαλλιά στο πάνω μέρος του κεφαλιού σου.

Εναλλακτικά, μπορείς να κάνεις ένα toupee.

Και τα δύο hair cuts έχουν το ίδιο αποτέλεσμφα. Χαρίζουν το εφέ των πυκνότερων μαλλιών στο μπροστινό μέρος και κρύβουν την φαλάκρα που έχει ξεκινήσει να σχηματίζεται.

Κουρέματα για άντρες με λίγο μαλλί

Αν έχεις αραίωση

Αν η αραίωση βρίσκεται στο πάνω μέρος του κεφαλιού σου, η πιο αποτελεσματική λύση είναι να τα κόψεις όλα πολύ κοντά έτσι ώστε να μην είναι τόσο εμφανής. Σε αυτή την περίπτωση μπορείς να σκεφτείς να υιοθετήσεις στο look σου τα γένια.

BILLY ZANE

Πώς θα κάνεις styling

Mετά το κούρεμα επέλεξε να περιποιηθείς τα μαλλιά σου με ένα κερί με ματ αποτέλεσμα ή κάποιο απαλό προϊόν φιξαρίσματος. Απόφυγε καλλυντικά περιποίησης που ενυδατώνουν τα μαλλιά, καθώς θα χάσουν τον όγκο τους και θα δείχνουν λιγότερα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.