CELEBRITIES MEN’S POINT

Τα 5 λάθη που κάνεις και σε δείχνουν μεγαλύτερο


JTeam

16 Απριλίου 2022

Τα 5 λάθη που κάνεις και σε δείχνουν μεγαλύτερο
Όσο μεγαλώνεις, αρχίζεις να διχάζεσαι για το αν πρέπει να κάνεις τα πάντα για να δείχνεις πιο μικρός ή να αποδεχτείς τον χρόνο. Τι γίνεται όμως όταν υιοθετείς κάποιες συνήθειες που σου προσθέτουν χρόνια;

Ανάμεσα στα λάθη που μπορεί να κάνεις καθημερινά, είναι και κάποια που σχετίζονται με την εμφάνισή σου και το γεγονός ότι αρχίζεις να μεγαλοδείχνεις. Το να μεγαλώνεις είναι απολύτως φυσιολογικό αλλά κάποιες συνήθειες και πεποιθήσεις μπορεί τελικά να σου προσθέτουν χρόνια χωρίς να το καταλάβεις καν.

Αν αναρωτιέσαι ποιες μπορεί να είναι αυτές οι συνήθειες, στις παραθέτουμε παρακάτω:

1. Δεν λες να αποδεχτείς τα γκριζάρισμα των μαλλιών σου

Όσο μεγαλώνουμε, παρατηρούνται κάποιες εμφανείς αλλαγές πάνω μας. Κάποιες από αυτές για τους περισσότερους είναι ενοχλητικές, όπως ότι αρχίζουμε να κουραζόμαστε πιο εύκολα. Πολλοί άνδρες μάλιστα αρνούνται να αποδεχτούν ότι τα μαλλιά τους αρχίζουν να γκριζάρουν, κάνοντας τα πάντα για να το κρύψουν. Κι εκεί ακριβώς πέφτουν στην παγίδα να δείχνουν μεγαλύτεροι.

Όσο καλά κι αν είναι τα προϊόντα που θα χρησιμοποιήσεις για να «καλύψεις» την «ατέλεια» του χρόνου πάνω σου, αφαιρείς τη φυσική σου γοητεία και το αποτέλεσμα δεν μοιάζει φυσικό. Αυτό γίνεται εύκολα ορατό σε όλους... Ακόμη και σε σένα όσο κι αν το αρνείσαι.

2. Δεν χρησιμοποιείς προϊόντα που φροντίζουν το δέρμα σου

Για την ακρίβεια, τα σαμποτάρεις αλλά η χρήση τους θα μπορούσε να σε κάνει να δείχνεις μικρότερος. Με το να κάνεις σαν να μην υπάρχουν, σου προσθέτεις χρόνια αφού η επιδερμίδα σου μοιάζει πιο κουρασμένη και σίγουρα σε κάνει να δείχνεις πιο γερασμένος.

Δεν χρειάζεται να κάνεις πολλά για να σε περιποιηθείς. Τα βήματα φροντίδας του δέρματός σου είναι πραγματικά πολύ απλά και δεν απαιτούν κάποια ιδιαίτερη ρουτίνα καθημερινής περιποίησης.

3. Προσπαθείς να ντύνεσαι "trendy"

Tο να προσπαθείς να ντύνεσαι με ρούχα που δεν ταιριάζουν με την ηλικία σου, δεν έχει τίποτα το κακό. Μπορείς να ντύνεσαι όπως θέλεις αλλά όταν προσπαθείς με το ζόρι να ντυθείς μοδάτα και trendy και κάνεις υπερπροσπάθεια, τότε το αποτέλεσμα είναι αντίθετο.

Αν πασχίζεις να ντύνεσαι με έναν συγκεκριμένο τρόπο για να μικροδείχνεις, τότε θα το καταλάβουν όλοι. Αν σου βγαίνει αβίαστα, κάντο άφοβα!

4. Παραιτείσαι

Εκείνο που σε κάνει να δείχνεις σίγουρα μεγαλύτερος από ό,τι είσαι στην πραγματικότητα, είναι όταν δείχνεις ότι έχεις εγκαταλείψει κάθε προσπάθεια κι έχεις παραιτηθεί (σχεδόν) από όλα. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να είσαι party animal και να προσπαθείς διαρκώς να εκτοξεύεις στα ύψη τις ορμόνες σου αλλά ότι είναι ώρα να ανακτήσεις τη χαμένη σου ενέργεια με ό,τι συνεπάγεται αυτό.

5. Αγνοείς την τριχοφυία στα αυτιά, τη μύτη και το σώμα σου

Είναι ένα από τα λάθη που κάνεις και ούτε καταλαβαίνεις. Μεγαλώνοντας, τα φρύδια σου γίνονται πιο πυκνά, οι τρίχες στη μύτη σου πιο μακριές, όπως και στα αυτιά σου. Είναι φυσικό και συμβαίνει. Αλλά αν δεν ασχοληθείς λίγο μαζί τους, τότε αυτομάτως μοιάζεις στους άλλους πολύ μεγαλύτερος από ό,τι είσαι.

Μπορείς να κάνεις την αρχή προσεκτικά με ένα μικρό ψαλίδι και μετά είναι σίγουρο πως θα αντικρίσεις στον καθρέφτη έναν άλλον εαυτό.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.