REAL LIFE TRUE STORIES

Oι 3 καθημερινές συνήθειες που αποκαλύπτουν πολλά για τον χαρακτήρα σας


JTeam

5 Ιανουαρίου 2022

Oι 3 καθημερινές συνήθειες που αποκαλύπτουν πολλά για τον χαρακτήρα σας
Έχετε σκεφτεί πως πολλές από τις καθημερινές μας συνήθειες αποκαλύπτουν πολλά για την προσωπικότητά μας; Οι 3 παρακάτω σύμφωνα με τους αναλυτές συμπεριφοράς, μαρτυρούν πολλά για μας ακόμη κι αν δεν θα μπορούσαμε ποτέ να το σκεφτούμε.

Οι άνθρωποι δείχνουν τον πραγματικό τους εαυτό όταν μένουν μόνοι και αποκαλύπτονται μέσα από τις μικρές, καθημερινές τους συνήθειες. Αν θέλετε να δείτε τι σημαίνουν για σας 3 από αυτές, συνεχίστε την ανάγνωση.

Το πώς κρεμάτε το χαρτί υγείας λέει πολλά για σας

Γνωρίζατε πως ο τρόπος που κρεμάτε το χαρτί υγείας αποκαλύπτει πολλά για την προσωπικότητά σας;

Η ειδικός στις προσωπικές σχέσεις των ανθρώπων και ψυχοθεραπεύτρια, Gilda Carle, έχει δώσει συνέντευξη στον Independent για τον διαφορετικό τρόπο που επιλέγουν οι άνθρωποι να κρεμάνε το χαρτί υγείας και όσα παραθέτει, είναι εντυπωσιακά.

Jenny.Gr

Η ίδια διεξήγαγε μια έρευνα σε 2000 συμμετέχοντες ηλικίας 18 έως 75 ετών, οι οποίοι έπρεπε να απαντήσουν στην ίδια ερώτηση και συγκεκριμένα αποκάλυψαν αν κρεμάνε το χαρτί υγείας με την άκρη από πάνω ή από κάτω. Όπως δήλωσε: «Τα ευρήματά μου επιβεβαίωσαν τη θεωρία ότι οι άνθρωποι που κρεμάνε το χαρτί με την άκρη από πάνω είναι πιο δυναμικές προσωπικότητες από εκείνους που το κρεμάνε ανάποδα, οι οποίοι είναι στην πλειοψηφία τους παθητικοί χαρακτήρες».

Από τα γενικά συμπεράσματα της μελέτης, αν σας αρέσει να κρεμάτε το χαρτί ώστε να να το ξετυλίγετε προς τα έξω, είστε δυναμικός χαρακτήρας με πολλές φιλοδοξίες και οργανωτικότητα ενώ αν σας αρέσει το χαρτί κρεμασμένο με την άκρη προς τα μέσα, είστε πιο χαλαρός αλλά και αξιόπιστος ενώ σας αρέσει να κάνετε σχέσεις με γερές βάσεις.

Πώς κρατάτε την τσάντα σας;

Ο τρόπος που κρατάτε την τσάντα σας, φανερώνει πολλά για την προσωπικότητά σας, σύμφωνα με τους ειδικούς. Αν σας αρέσει να την τοποθετείτε στον ώμο και να την έχετε πάντα δίπλα σας, έχετε πολύ πρακτικό μυαλό ενώ δεν συμβιβάζεστε ποτέ σε μια σχέση. Επίσης, θέλετε να πραγματοποιείτε πάντα τους στόχους σας και να έχετε τον απόλυτο έλεγχο των πραγμάτων.

Jenny.Gr

Αν κρατάτε την τσάντα από το ένα χέρι και την αφήνετε να κρέμεται κάτω δίπλα σας, είστε δραστήρια και πολύ καλή στο multi tasking ενώ κερδίζετε γρήγορα τον σεβασμό των άλλων. .Αν φοράτε την τσάντα σας χιαστί και μπροστά σας, είστε πιο χαμηλών τόνων και πιο ντροπαλή. Έχετε επίσης πολλές φορές αμυντική συμπεριφορά απέναντι στους άλλους ενώ αν την βάζετε χιαστί και πίσω σας, είστε αρκετά δυναμική και διεκδικείτε αυτό που θέλετε χωρίς να σκέφτεστε τις συνέπειες.

Αν τοποθετείτε την τσάντα σας στον αγκώνα ή τον καρπό, θέλετε να καταφέρνετε τα πάντα μόνες σας χωρίς τη βοήθεια των άλλων και θέλετε όλοι να σας θαυμάζουν.

Ο τρόπος που περπατάτε, σας προδίδει

Αν δεν το ξέρατε, ήρθε η ώρα να μάθετε πως το περπάτημά σας φανερώνει πολλά για τον χαρακτήρα σας. Σύμφωνα με την ειδικό επάνω στη γλώσσα του σώματος, Patti Wood, αν έχετε γρήγορα βηματισμό και το βάρος σας πέφτει προς τα μπροστά, είστε εξαιρετικά παραγωγικοί και αποφασίζετε πάντα με τη λογική. Αν περπατάτε με τους ώμους σας προς τα κάτω, βγάζοντας προς τα έξω τον θώρακά σας, είστε αστείος, χαρισματικός και ιδιαίτερα κοινωνικός χαρακτήρας.

Jenny.Gr

Αν περπατάτε με μεγάλα, σταθερά βήματα, με το κεφάλι ψηλά, είστε καλή στην επίλυση προβλημάτων και προσηλωμένη στους στόχους σας, δίνετε όμως συχνά την εντύπωση ότι οι άλλοι δεν μπορούν να σας πλησιάσουν εύκολα. Αν καμπουριάζετε ελαφρώς καθώς περπατάτε και τα βήματά σας είναι μικρά και κοιτάτε κάτω επειδή θέλετε να αποφύγετε την οπτική επαφή με άλλους ανθρώπους, είστε ντροπαλή και εσωστρεφής, σκέφτεστε διεξοδικά πριν πάρετε μια απόφαση αλλά κάνετε σχέσεις ζωής.