CELEBRITIES MEN’S POINT

The Rock: Αυτό είναι το γιγαντιαίο cheat day πρωινό του, που αξίζει να φας αν συναγωνίζεσαι τις επιδόσεις του


JTeam

22 Σεπτεμβρίου 2022

The Rock: Αυτό είναι το γιγαντιαίο cheat day πρωινό του, που αξίζει να φας αν συναγωνίζεσαι τις επιδόσεις του
Instagram/ therock
Μετά από μερικές εξαντλητικές ασκήσεις, ο Johnson επιδόθηκε σε ένα γιγαντιαίο cheat day πρωινό μια Κυριακή πρωί

Ο Dwayne "The Rock" Johnson δεν είναι πιστός μόνο σε αυστηρές προπονήσεις αλλά φροντίζει παράλληλα να απολαμβάνει τις cheat days του.

Η αρχή γίνεται με ένα φοβερά καλό πρωινό, το οποίο έχουν δοκιμάσει ήδη αρκετοί fitness influencers σε μια προσπάθεια να τον μιμηθούν σε όλα. Το κυριότερο της υπόθεσης, είναι ότι ο ίδιος δείχνει να απολαμβάνει το «ελεύθερο» πρώτο γεύμα της ημέρας για να έχει την απαραίτητη ενέργεια και ζωντάνια στη συνέχεια. «Λατρεύω τις cheat days μου», είχε δηλώσει πέρσι ο Johnson σε συνέντευξή του στο Delish, προσθέτοντας ότι πιστεύει πως «πρέπει να δουλεύεις σκληρά όλη την εβδομάδα και να κερδίζεις τα cheat meals στο τέλος της».

Το «ελεύθερο» και απολαυστικό πρωινό του λοιπόν αποκαλύφθηκε πριν λίγο καιρό, μετά από μια σκληρή προπόνηση αργά το βράδυ. Μετά από μερικές εξαντλητικές ασκήσεις, ο Johnson επιδόθηκε σε ένα γιγαντιαίο cheat day πρωινό μια Κυριακή πρωί, μοιράζοντας το πιάτο του στο Instagram. Τι περιλαμβάνει αυτό; Όχι λιγότερα από 12 ολόκληρα αυγά και 5 μεγάλα μπισκότα, τα οποία «έλουσε» με μέλι.

Ο star δείχνει την «ένοχο» πίσω από τα σπιτικά μπισκότα αφού δημιουργός τους είναι η Janette "Puttie" Clark, η ιδιωτική σεφ που βρίσκεται πίσω από πολλές από τις λιχουδιές των γευμάτων που απολαμβάνει χωρίς κανένα όριο.

«Πραγματικά διασκεδάζει με το φαγητό τις Κυριακές του και είμαι κοντά του για να τον βοηθήσω με αυτά τα γεύματα. Μου λέει τι θέλει και μετά γίνομαι δημιουργική... Φτιάχνω μια αρκετά μεγάλη σε μέγεθος τηγανίτα και μπορεί πολύ εύκολα να φτάσει τις τέσσερις σε ένα πρωινό που έχει διάθεση να πάει μέσα. Του έχω φτιάξει και οκτώ στο παρελθόν, σε περίπτωση που αισθανόταν ιδιαίτερα πεινασμένος. Αλλά δεν τον έχω δει να τελειώνει τις οκτώ", είχε δηλώσει η ίδια στο Men's Health.

Όσο για το αθλητικό και πιο ισορροπημένο γεύμα του Dwayne, αρκεί να σου πούμε ότι περιλαμβάνει πέντε κουταλιές της σούπας φυστικοβούτυρο, 10 απράδια αβγών και 3 εγγλέζικα μάφιν. Ο ίδιος έχει ανάγκη από πολλές θερμίδες κάθε πρωί για να τα βγάλει πέρα μες στη μέρα με τις εντατικές προπονήσεις του ενώ αγγίζουν περίπου τις 1.820 (μόνο κάθε πρωί).

Η ζάχαρη παραλείπεται ωστόσο από το καθημερινό του μενού, όπως και το λίπος. Οι καλοί υδατάνθρακες είναι πάντα στα γεύματά του ενώ το ρόφημα που κάνει θαύματα στις επιδόσεις του, είναι ένα αρκετά υγρό μείγμα από βρώμη και καστανό ρύζι.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS