CELEBRITIES MEN’S POINT

The Rock: Το cheat meal του έχει junk food (και δεν το πιστεύει ούτε ο ίδιος)


JTeam

16 Σεπτεμβρίου 2022

The Rock: Το cheat meal του έχει junk food (και δεν το πιστεύει ούτε ο ίδιος)
Instagram/therock.exclusive
Γιατί άνθρωπος είναι και ο Dwayne Johnson

Βλέπεις τον Dwayne Johnson, ή The Rock όπως είναι πιο γνωστός, και αντιλαμβάνεσαι ότι είναι απόλυτα πειθαρχημένος όταν πρόκειται για διατροφή και γυμναστική.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν επιτρέπει στον εαυτό του ένα cheat (ή treat) meal όπως προτιμά να το αποκαλεί. Η Κυριακή είναι η μέρα που απολαμβάνει οτιδήποτε του αρέσει, αλλά συνήθως προτιμά να το τρώει στο σπίτι, φτιαγμένο από τη σεφ του Janette "Puttie" Clark.

«Το διασκεδάζει πολύ με το φαγητό τις Κυριακές και εγώ είμαι εκεί για να βοηθήσω με τα γεύματα. Εκείνος μου λέει τι θέλει κι εγώ βάζω την ευρηματικότητά μου. Αλλά τις υπόλοιπες μέρες, δεν ξέρω κάποιον που να είναι τόσο πειθαρχημένος όσο αυτός».

Υπήρξε όμως και μία φορά όπου προτίμησε να φάει junk food το Σάββατο, σαν εμάς που δεν έχουμε προσωπικό σεφ, και μάλιστα επέλεξε να δοκιμάσει burgers και πατάτες από τη γνωστή αλυσίδα In-N-Out, για πρώτη φορά. «Είναι Κυριακή βράδυ και γράφεται ιστορία. Θα δοκιμάσω για πρώτη φορά burger και πατάτες από το In-N-Out. Να πούμε βέβαια ότι αυτό το post ήταν μία καλή αφορμή για να προωθήσει τη δική του μάρκα τεκίλας, Teremana, η οποία ταιριάζει πολύ με το cheat meal του. Και από ό,τι είπε, του άρεσε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.