CELEBRITIES MEN’S POINT

Ένας top trainer εξηγεί πώς να μεγαλώσετε γρηγορότερα το στήθος σας


JTeam

17 Οκτωβρίου 2022

Ένας top trainer εξηγεί πώς να μεγαλώσετε γρηγορότερα το στήθος σας
Όλα ξεκινούν από τον πάγκο

Το να χτίσεις ένα μεγαλύτερο στήθος δεν είναι κάτι που συμβαίνει από τη μια μέρα στην άλλη: απαιτεί χρόνο και συνέπεια στην προπόνηση. Αλλά σε ένα νέο βίντεο στο κανάλι Athlean-X, ο προπονητής δύναμης Jeff Cavaliere C.S.C.S. περιγράφει δύο συμβουλές που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν να επιταχύνετε την πρόοδό σας, προσαρμόζοντας ελαφρά τον τρόπο που δουλεύετε τους μύες του στήθους σας.

Oι πρώτες αλλαγές τεχνικής του ξεκινούν στον πάγκο. «Κατεβείτε στο κάτω μέρος του πάγκου και υπερβάλλετε το ύψος του στέρνου σας», λέει. «Θα φέρει τους ώμους πίσω και το στήθος θα προεξέχει».

Στη συνέχεια, για να βεβαιωθείτε ότι επιστρατεύετε τους μύες του στήθους σας όσο το δυνατόν περισσότερο αντί να βασίζεστε στους ώμους σας, συμβουλεύει να προσπαθήσετε να πιέσετε τον δείκτη και τον αντίχειρά σας. "Ξεκινά την προσαγωγή στον ώμο, η οποία θα διασφαλίσει ότι το στήθος θα ξεκινήσει τη σύσπαση", λέει.

Αυτή η αρχή μπορεί να εφαρμοστεί σχεδόν σε οποιαδήποτε άσκηση στο στήθος και ο Cavaliere το δείχνει σε μια σειρά από διαφορετικές κινήσεις. Στο cable crossover, υιοθετεί μια κλιμακωτή στάση και με το στέρνο του να προεξέχει, και ξεκινά την κίνηση με τα ίδια δάχτυλα. «Το στήθος μένει μπροστά, οι ώμοι πίσω», λέει.

Όταν πρόκειται να κάνετε push-up, ο Cavaliere σημειώνει ότι οι ψηλότεροι άνδρες ή οι τύποι με μεγαλύτερο κορμό τείνουν να ξεκινούν την κίνηση με ένα χαλαρό στήθος και τους ώμους να εξέχουν, ενώ πάλι, αυτό που θα έπρεπε να κάνουν είναι το αντίθετο. Για να φτάσετε σε αυτή τη θέση, ο Cavaliere συμβουλεύει να κάνετε ένα hand release pushup για να εξασφαλίσετε ότι το στήθος και οι ώμοι σας βρίσκονται εκεί που πρέπει.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.