CELEBRITIES MEN’S POINT

Τα 5 συχνότερα λάθη που κάνουν συνήθως οι άντρες στα ραντεβού (και πώς να τα αποφύγεις)


JTeam

23 Νοεμβρίου 2022

Τα 5 συχνότερα λάθη που κάνουν συνήθως οι άντρες στα ραντεβού (και πώς να τα αποφύγεις)
Οι παρακάτω υπενθυμίσεις θα σου δώσουν μια πιο σωστή κατεύθυνση να κινηθείς στα πρώτα ραντεβού σου

Πολλά μπορούν να πάνε λάθος σε ένα ραντεβού ειδικά όταν δεν γνωρίζεις καθόλου τον/ την απέναντι σου. Και πολλές φορές, μπορεί να κάνεις λάθη τα οποία ούτε που τα είχες συνειδητοποιήσει, και ούτε που μπορεί να σκέφτηκες πως θα ενοχλούσαν την συνοδό σου. Γι’ αυτό και εμείς έχουμε ψάξει και συλλέξει 5 από τα κυριότερα λάθη που κάνουν συνήθως οι άντρες στα πρώτα ραντεβού:

Κάνεις τις λάθος ερωτήσεις

Η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει λάθος και σωστό στα συγκεκριμένα θέματα, ωστόσο αν βρίσκεσαι ακόμη στην αρχή μιας γνωριμίας, καλό θα ήταν να αποφύγεις τις ερωτήσεις του τύπου: «γιατί είσαι ελεύθερη;» είτε «γιατί είσαι τόσο καιρό χωρίς κάποια σχέση;» ή «γιατί χώρισες με την προηγούμενη σχέση σου;», ή γενικά ερωτήσεις οι οποίες είναι προσωπικές και καλό θα ήταν να μην της κάνεις, εκτός και αν η ίδια αποφασίσει να σου ανοιχτεί για τα τέτοια θέματα. Ακόμη έχε κατά νου, οι ερωτήσεις να μην είναι «συνεντευξιακές» και να μην βάζουν τον/ την απέναντι σου, σε θέση που χρειάζεται να υπερασπιστεί τον εαυτό της.

Μην πουλάς (με υπερβολικό τρόπο) τον εαυτό σου

Σίγουρα η αυτοπεποίθηση και το να πατάς καλά στα πόδια σου, είναι ιδιαίτερα ελκυστικό. Ωστόσο υπάρχει μια λεπτή γραμμή, την οποία αν περάσεις μπορεί να φανείς νάρκισσος και να μην υπάρξει καμία απολύτως σύνδεση με την συνοδό σου. Το ραντεβού δεν είναι συνέντευξη για δουλειά, επομένως ναι μεν μπορείς να αναφερθείς στα κατορθώματα σου, αλλά καλύτερα να εστιάσεις στην ζωή σου. Για παράδειγμα τι απολαμβάνεις περισσότερο ή τι ανθρώπους εκτιμάς πιο πολύ.

Έχεις εστιάσει στο σεξ

Η αλήθεια είναι πως κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει το πως ακριβώς μπορεί να καταλήξει ένα ραντεβού, ωστόσο σίγουρα το να δείχνεις και να εκφράζεις επανειλημμένα υπονοούμενα ή σημάδια πως σκέφτεσαι έντονα το σεξ, περισσότερο αμηχανία και πίεση θα προκαλέσει, παρά ενδιαφέρον. Προσπάθησε για αρχή να δεις που κινείται και το άλλο άτομο, και χωρίς βιαστικές κινήσεις, άσε τα πράγματα να κυλήσουν από μόνα τους.

Μην ξεχνάς τους καλούς τρόπους

Αν όχι σε ένα ραντεβού, τότε που μπορείς να δείξεις τους καλούς σου τρόπους; Δεν σου λέμε να προσποιηθείς, αλλά είναι σημαντικό να θυμηθείς απλές κινήσεις που δείχνουν σεβασμό και ευγένεια προς το πρόσωπο του άλλου. Με αυτά τα δυο χαρακτηριστικά, δεν χάνεις.

Μην γκρινιάζεις πολύ

Ναι καταλαβαίνω πως μπορεί να μην σας έβαλαν στο τραπέζι που ήθελες, ή να έχουν πάει πολλά πράγματα λάθος εκείνη την ημέρα, ωστόσο το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να έχεις την διάθεση που απαιτεί ένα ραντεβού. Αν δεν μπορείς να το κάνεις αυτό, τουλάχιστον βάλε ένα μέτρο στην γκρίνια.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.