CELEBRITIES MEN’S POINT

6 ψυχολογικά tricks που θα σε κάνουν ακαταμάχητο σε κάθε γυναίκα


JTeam

1 Δεκεμβρίου 2022

6 ψυχολογικά tricks που θα σε κάνουν ακαταμάχητο σε κάθε γυναίκα
pexels
Αποδεδειγμένα πιάνουν και μια δοκιμή θα πείσει και σένα

Αν δεν τα πας και τόσο καλά στην επικοινωνία και στον τρόπο που θέλει μια γυναίκα να την προσεγγίζεις, υπάρχουν μερικά πολύ συγκεκριμένα ψυχολογικά tricks που αξίζει να δοκιμάσεις την επόμενη φορά που θα θες να σαγηνεύσεις τον στόχο σου.

Εκτός από το να είσαι ευγενικός και να κρατάς συνεχώς την οπτική επαφή με το πρόσωπο που σου αρέσει, δοκίμασε τα παρακάτω, όπως έρχονται τεσταρισμένα κατευθείαν από την επιστήμη.

1. Λέγε συχνά το όνομά της

Ένα από τα ψυχολογικά tricks που θα σε κάνουν ακαταμάχητο στα μάτια μιας γυναίκας, είναι να επαναλαμβάνεις συχνά το όνομά της. Για την ακρίβεια, όσο περισσότερες φορές μπορείς κατά τη διάρκεια της συζήτησής σας. Όταν μια γυναίκα ακούει το όνομά της αρκετές φορές από ένα άτομο που την πολιορκεί, το βρίσκει δύσκολο να του αντισταθεί.

Με το να λες με κάθε ευκαιρία το όνομά της, γίνεται όλο και πιο προσωπικό και εκείνη αρχίζει να νιώθει μοναδική στα μάτια σου.

2. Γίνε πιο εκφραστικός

Αξιοποίησε τη γλώσσα του σώματός σου και προσπάθησε να εκφράζεσαι περισσότερο μέσω των μη λεκτικών σημάτων. Ο πιο εύκολος τρόπος είναι να κάνεις περισσότερες κινήσεις με τα χέρια σου όταν της μιλάς. Όταν το κάνεις αυτό, κάνεις τη συζήτηση πιο ζωντανή και δείχνεις πάθος για αυτά που της λες. Και δεν υπάρχει τίποτα πιο ελκυστικό για μια γυναίκα από έναν άνδρα που παθιάζεται με τη δουλειά του, τη ζωή του και τα χόμπι του.

3. Φρόντισε να μυρίζεις όμορφα

Ο τρόπος που μυρίζεις, επηρεάζει τον βαθμό που μια γυναίκα σε βρίσκει ελκυστικό. Η επιστήμη λέει πως η μυρωδιά του σώματός σου σχετίζεται με το κατά πόσο σε βρίσκει γοητευτικό το πρόσωπο που σε γοητεύει. Πέρα από τη φυσική σου μυρωδιά, φρόντισε να βρεις μια κολόνια που να σου ταιριάζει.

4. Να είσαι όσο πιο θετικός μπορείς

Δεν εννοούμε φυσικά στον Covid αλλά στα vibes. Φρόντισε να μην μεταφέρεις αρνητισμό και να έχεις θετική αύρα, αν και θα υπάρξουν σίγουρα κάποιες φορές που όλα θα είναι εναντίον σου και θα το βγάζεις προς τα έξω. Προσπάθησε όμως, αυτό να μην είναι μόνιμο.

5. Μη βγάζεις ανασφάλεια

Προσπάθησε να μην εξωτερικεύεις ενδεχόμενες ανασφάλειες. Μια γυναίκα θέλει να αποπνέεις αυτοπεποίθηση και να μπορεί να βασιστεί πάνω σου. Γι' αυτό μην φέρνεις στην επιφάνεια αρνητικά συναισθήματα και όσα κρατάς καιρό μέσα σου γιατί θα καταστρέψεις την εικόνα που πας να βγάλεις προς τα έξω με δυναμισμό.

6. Δείχνε πολυάσχολος

Μια γυναίκα θέλει δίπλα της έναν άνδρα με πολλά ενδιαφέροντα και χόμπι. Θέλει να χωράει στο πρόγραμμά σου αλλά να μην είναι μόνο εκείνη σε αυτό. Προσπάθησε να δείχνεις διαρκώς busy και πολυπράγμων. Δίνει περισσότερους πόντους στο image σου από ό,τι πιστεύεις.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.