CELEBRITIES MEN’S POINT

Θες κοφτερό μυαλό όσο μεγαλώνεις; Τα 2 κόλπα που το πετυχαίνουν


JTeam

11 Δεκεμβρίου 2022

Θες κοφτερό μυαλό όσο μεγαλώνεις; Τα 2 κόλπα που το πετυχαίνουν
Unsplash/Vlad Sargu
Δύο απλές συνήθειες, για να ξεκινήσεις από τώρα

Θέλεις να φτάσεις τα 100, αλλά θέλεις να έχεις μυαλό που κόβει και δεν σε εγκαταλείπει. Αν και κανείς δεν μπορείς να σου το εγγυηθεί, υπάρχουν τρόποι να βοηθήσεις τον εαυτό σου μέσα από τις ασκήσεις του μυαλού. Αρκεί να ξεκινήσεις όσο πιο νωρίς μπορείς, και να μην περιμένεις τα γεράματα για να τα εφαρμόσεις.

Πρόσωπο με πρόσωπο συζητήσεις

Η αλληλεπίδραση με τους άλλους είναι η πιο πολύπλοκη ανθρώπινη δραστηριότητα που μπορείς να κάνεις. Είναι πιο πολύπλοκη και από την εγχείρηση εγκεφάλου. Πρέπει να ακούς, να συγκεντρώνεσαι, να θυμάσαι τι έχει ειπωθεί, να διαβάζεις τα συναισθήματα, να δείχνεις ενσυναίσθηση, να προσέχεις τι θα πεις.

Jenny.Gr
Unsplash/Anna Vander Stel

Εξερεύνησε νέα περιβάλλοντα στη φύση

Όσο πιο άγρια, τόσο το καλύτερο. Να περπατάς σε άνισο έδαφος, να χρειάζεται να σκύψεις να πρέπει να πας κάπου με πολλά στενά ή στροφές. Κοινώς, σε νέα περιβάλλοντα που είναι πολύπλοκα και το μυαλό πρέπει να σκέφτεται. Όσο πιο συχνά το κάνεις, τόσο πιο εύκολο θα είναι και θα το επιλέγεις και σε μεγαλύτερη ηλικία.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.