CELEBRITIES MEN’S POINT

5 top προορισμοί του 2023 για αντροπαρέα


JTeam

11 Ιανουαρίου 2023

5 top προορισμοί του 2023 για αντροπαρέα
Από την πολυσύχναστη Copacabana της Βραζιλίας, έως την εναλλακτική Alberta του Καναδά, σε αυτούς τους προορισμούς δεν χάνεις, πόσο μάλλον όταν είσαι μαζί με παρέα

Ωραία και τα ταξίδια με το ταίρι σου, αλλά σαν την παρέα δεν έχει. Πόσο μάλλον όταν έχεις καιρό να ταξιδέψεις μαζί τους και να αλλάξεις καταστάσεις και περιβάλλον. Και επειδή εμείς θέλουμε το 2023 να είναι ένας χρόνος με περισσότερες εμπειρίες για εσένα, περισσότερα ταξίδια και φυσικά περισσότερη απόλαυση και ξεγνοιασιά στη ζωή σου, είμαστε εδώ για να σου δώσουμε την έμπνευση που χρειάζεσαι προκειμένου να κλείσεις το επόμενο ταξίδι με την παρέα σου, το οποίο πολύ πιθανό να σου μείνει αξέχαστο (με την καλή έννοια).

Ποιοι προορισμοί λοιπόν θα αποτελέσουν την ιδανική επιλογή για ένα ταξίδι στο εξωτερικό παρέα με τους φίλους σου; Αλλά και ποιες χώρες/ πόλεις έχουν ξεχωρίσει το 2023 και φημίζονται για το πόσο καλά μπορεί να περάσει μια παρέα φίλων σε αυτές. Οι επιλογές είναι πολλές, εμείς όμως ξεχωρίσαμε τις top 5:

Rio de Janeiro, Brazil

Jenny.Gr

Δεν είναι και δίπλα, αλλά αξίζει. Μπορεί να μην είναι η κατάλληλη στιγμή για επίσκεψη στη Βραζιλία, μετά τις πολιτικές εξελίξεις, ωστόσο το Rio de Janeiro είναι μια από τις top επιλογές, αν θες να περάσεις καλά με την παρέα σου. Από την παραλία της Copacabana, τα μπαρ, μαγαζιά, τις βόλτες και τον πολύ κόσμο, δύσκολα μπορεί να πάει κάτι λάθος. Έχεις απίστευτα μέρη να εξερευνήσεις, έναν εντελώς διαφορετικό λαό να απλώνεται μπροστά σου, αλλά και πάρα πολλές νέες εμπειρίες για να ζήσεις παρέα με τους κολλητούς. Το έχεις κάνει ήδη εικόνα και ναι, θα είναι υπέροχα.


Alberta, Canada

Jenny.Gr

Σε έναν εξίσου μακρινό, αλλά εναλλακτικό και χειμερινό προορισμό, ο Καναδάς θα σου κλέψει την καρδιά. Καλύτερα να το επιλέξεις για Άνοιξη και η Alberta θα είναι σίγουρα μια από τις αξέχαστες εμπειρίες σου. Οι λίμνες, το συγκλονιστικό φυσικό τοπίο της περιοχής, οι άπειρες δραστηριότητες που μπορείς να κάνει στη φύση (όπως πεζοπορία και ice skate) θα αποτελέσει ένα ταξίδι ζωής που σας ενώνει για πάντα με την παρέα.

Normandy, France

Jenny.Gr

Κάτι έχει συμβεί τελευταία με την Νορμανδία και όχι άδικα. Για το 2023 η Νορμανδία γρήγορα σκαρφάλωσε στην κορυφή. Μια περιοχή που μπορεί να τα συνδυάσει όλα. Ιστορία, τοπίο, απέραντες εκτάσεις φύσης, φάρμες, εκλεπτυσμένα εστιατόρια και μη, μαζί με ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς, αυτή η Βόρεια πόλη της Γαλλίας, έχει όλες τις κατάλληλες προδιαγραφές για να σε συναρπάσει. Και εσένα και τους φίλους σου.

Amsterdam, Netherlands

Jenny.Gr

Είναι η πόλη που πολλοί θέλουν να πάνε για την «εμπειρία». Τι καλύτερο από το να επισκεφθείς το Amsterdam με την παρέα και να ζήσετε στο έπακρο την Ολλανδική πρωτεύουσα; Από μουσεία, clubs και αξιοθέατα πολλά, το θέμα είναι να υπάρχει η κατάλληλη διάθεση και οργάνωση για το ταξίδι στην πόλη που μπορεί να καλύψει τα γούστα όλων.

Barcelona, Spain

Jenny.Gr

Αν δεν έχεις πάει ήδη στη Βαρκελώνη, τότε απορούμε τι κάνεις με τη ζωή σου. Πρόκειται για μια πόλη που δεν θα βαρεθείς ποτέ, είναι ιδιαίτερα ζωντανή, ενώ το τελευταίο καιρό έχει κερδίσει τις εντυπώσεις και τις επισκέψεις από νεαρούς και νεαρές που θέλουν απλά να ζήσουν την ισπανική κουλτούρα, να απολαύσουν το υπέροχο φαγητό και καιρό και να ξεχυθούν στην παραλιακή πόλη που δεν ξεμένει ποτέ από εκδηλώσεις και πάρτι.

Διάλεξε προορισμό και φτιάξε βαλίτσες, ενώ τέλος για πιο μακρινό ταξίδι μπορείτε να επιλέξετε και το Las Vegas ή αλλιώς και η Σκωτία, βρίσκεται στις top επιλογές.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.