CELEBRITIES MEN’S POINT

Πως να εντυπωσιάσεις μια γυναίκα από το πρώτο ραντεβού


JTeam

11 Φεβρουαρίου 2023

Πως να εντυπωσιάσεις μια γυναίκα από το πρώτο ραντεβού
Όσα πρέπει να κάνεις προκειμένου να πάει καλά ένα πρώτο ραντεβού, για να υπάρξει και δεύτερο

Ένα πρώτο ραντεβού με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει είναι μια σημαντική υπόθεση, χωρίς αυτό να σημαίνει πως πρέπει να αγχωθείς. Αντιθέτως, σημασία έχει να περάσεις καλά, να σχηματίσεις μια σωστή εντύπωση για το άλλο πρόσωπο, αλλά και να «χτιστούν» οι δομές για κάτι παραπάνω, εφόσον το θελήσετε και οι δυο.

Κάποια πρώτα ραντεβού, είναι «γραφτό» να πάνε καλά και σε αυτά συνήθως, έχεις καλή διάθεση, χιούμορ, αλλά και το μυαλό σου απελευθερωμένο από πολλές σκέψεις και εστιασμένο στη στιγμή.

Φυσικά και τα όχι τόσο καλά ραντεβού, μέσα στο πρόγραμμα είναι, αλλά χρειάζονται που και που και αυτά, για να πάρεις τα μαθήματα σου ή για να δεις με ποια άτομα τελικά δεν ταιριάζεις και τόσο.

Βέβαια είναι νωρίς να βγάζεις συμπεράσματα, από μια και μόνο φορά. Τα πρώτα ραντεβού όμως, είναι καθοριστικά σε μια σχέση και θέτουν τη χημεία που θα επικρατήσει στη συνέχεια. Και επειδή πολλά μπορούν να πάνε λάθος σε αυτή τη ζωή, αυτά είναι κάποια βασικά steps, που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις ένα καλό πρώτο ραντεβού και να εντυπωσιάσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει:

Πρόσεξε τη γλώσσα του σώματος

Μην το παρακάνεις με τα κοπλιμέντα

Η αποφασιστικότητα κερδίζει

Μην πιεις πολύ αλκοόλ

Μην προσπαθήσεις να αποδείξεις την αξία σου

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.