CELEBRITIES MEN’S POINT

Αυτός είναι ο τέλειος τύπος άνδρα για τις περισσότερες γυναίκες


JTeam

12 Φεβρουαρίου 2023

Αυτός είναι ο τέλειος τύπος άνδρα για τις περισσότερες γυναίκες
pexels
Αν πιστεύεις ότι πρέπει να μοιάζεις στον Cristiano Ronaldo και τον Hugh Jackman, πέφτεις έξω, σύμφωνα με έρευνα

Αν συζητάς με τους φίλους σου πώς θες να είναι η γυναίκα των ονείρων σου, ήρθε η ώρα να σου πούμε πως και οι γυναίκες κάνουν το ίδιο για την εικόνα που έχουν στο μυαλό τους για τον ιδανικό άνδρα.

Oι περισσότεροι άντρες όπως δείχνει έρευνα, δεν έχουν καμία ιδέα για το ποιος τύπος άντρα είναι πιο ελκυστικός. Σύμφωνα με μελέτη που διεξήγαγε η Jacamo, το 62% των αντρών υπέθεταν ότι οι γυναίκες προτιμούν τα μαλλιά του Justin Bieber, το πρόσωπο του Gerald Butler, τα χέρια του Hugh Jackman, το στέρνο του David Gandy και τα πόδια του Cristiano Ronaldo. Καμία σχέση!

Μπορεί να πιστεύουν ότι οι γυναίκες τους θέλουν ψηλούς, μελαχρινούς και γεροδεμένους, αλλά η πραγματικότητα δείχνει άλλα.

Το 72% των γυναικών φαίνεται ότι προτιμά τον «άνδρα της διπλανής πόρτας». Αυτό σημαίνει ότι οι περισσότερες γυναίκες προτιμούν τα μαλλιά του πρίγκιπα Harry (ok, περισσότερο στη Βρετανία), το πρόσωπο του James Corden, τα χέρια του Paddy McGuinness, το στέρνο του Ben Cohen και τα πόδια του Jonathan Ross.

Κάπως έτσι καταρρίπτονται ορισμένα πρότυπα που όλοι έχουμε στο μυαλό μας και η θεωρία για το τι θεωρείται τελικά ελκυστικό πάνω σε ένα σώμα, αποκτά πραγματικό ενδιαφέρον.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.