CELEBRITIES MEN’S POINT

Οι 12 καλύτερες τροφές για αύξηση μυϊκής μάζας και σωματική διάπλαση


JTeam

15 Φεβρουαρίου 2023

Οι 12 καλύτερες τροφές για αύξηση μυϊκής μάζας και σωματική διάπλαση
Τι πρέπει να προσέξεις στην διατροφή σου, αν θες να αυξήσεις τον όγκο σου

Όσο «καθαρά» και υγιεινά και να τρως, δεν πρόκειται να δεις αποτελέσματα δίχως γυμναστική. Και το αντίστοιχο, ακόμη και αν κάνεις σκληρές προπονήσεις, χρειάζεσαι τα κατάλληλα γεύματα για να «χτίσεις τους μύες σου» και να χάσεις το λίπος. Είναι δυο πράγματα, από τα οποία δεν μπορείς να ξεφύγεις, αν επιθυμείς ένα υγιές και γερό κορμί.

Jenny.Gr

Επομένως, μπορεί εσύ να περνάς τις ώρες σου στο γυμναστήριο, αλλά είναι απαραίτητο να συνδυάσεις την προπόνηση με τις παρακάτω τροφές, οι οποίες είναι ιδανικές αν θες να αποκτήσεις όγκο και σωματική διάπλαση.

Οι τροφές με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες είναι πολύ σημαντικές για την απόκτηση μυών, αλλά οι υδατάνθρακες και τα λίπη είναι επίσης απαραίτητες πηγές ενέργειας.

Εάν ο στόχος σας είναι να αυξήσετε μυική μάζα, θα πρέπει να εστιάσετε στην τακτική άσκηση και στο να καταναλώνετε περισσότερες θερμίδες κάθε μέρα από τροφές που βοηθούν στην δόμηση μυών, οι οποίες είναι:

  1. Αυγά
  2. Σολομός
  3. Στήθος κοτόπουλου
  4. Γιαούρτι
  5. Τόνος
  6. Βόειο φιλέτο
  7. Γαρίδες
  8. Σόγια
  9. Τυρί τύπου cottage
  10. Στήθος γαλοπούλας
  11. Φασόλια
  12. Πρωτεϊνικές σκόνες

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.