CELEBRITIES MEN’S POINT

#ShredChallenge: Πώς θα «στεγνώσεις» πριν το Πάσχα


JTeam

24 Μαρτίου 2023

#ShredChallenge: Πώς θα «στεγνώσεις» πριν το Πάσχα
Δεν είναι εύκολο, αλλά λειτουργεί

Το Πάσχα πλησιάζει, ο καιρός φτιάχνει κι εσύ θέλεις να «στεγνώσεις» γρήγορα. Η αλήθεια είναι πως οι δίαιτες αποτοξίνωσης έχουν απομυθοποιηθεί, γνωρίζουμε όλοι πως δεν κάνουν καλό και τις αποφεύγουμε -ο Magnus Lygdback, ο οποίος έχει αναλάβει celebrities όπως o Ben Affleck, ο James McAvoy και η Alicia Vikander, όμως, σου έχει τη λύση.

Κάθε εβδομάδα αποτελείται από 4 ημέρες προπόνησης δύναμης σε συνδυασμό με HIIT, μία ημέρα προαιρετικού cardio και δύο ημέρες ξεκούρασης. «Πάρτε τις μέρες ξεκούρασης όποτε θέλετε», λέει. «Αυτό που έχει σημασία, είναι να επιμείνετε στις 4 ή 5 ημέρες της εβδομάδας».

Η πρώτη μέρα έχει πόδια, η δεύτερη στήθος και ώμους, η τρίτη πλάτη, η τέταρτη δικεφάλους και τρικεφάλους.

Εκτός από το πρόγραμμα γυμναστικής, βέβαια, ο Lygdback δίνει και συμβουλές διατροφής, ώστε να καις περισσότερες θερμίδες απ’ όσες τρως.

«Είναι εξίσου σημαντικό να παίρνεις και τα κατάλληλα macros, δηλαδή πρωτεΐνη, λίπος και υδατάνθρακες», τονίζει. «Αν σε ενδιαφέρουν μόνο οι θερμίδες, μπορεί να τρως παγωτό κάθε μέρα και να χωράει στην ημερήσια πρόσληψη, αλλά να είναι ανθυγιεινό». Εξηγεί, μάλιστα, ότι για να υπολογίσεις την απαραίτητη ποσότητα πρωτεΐνης (σε γραμμάρια), δεν έχεις παρά να πολλαπλασιάσεις το βάρος σου (σε κιλά) επί 0,85.

Παρότι η διατροφή είναι το βασικό εργαλείο απώλειας βάρους, ο Lygdback σημειώνει πως δε χρειάζεται να στερηθείς τίποτα. Μόνο με επιμονή και μικρές αλλαγές, θα αποκτήσεις τις συνήθειες που θα σου δώσουν αποτελέσματα με διάρκεια στον χρόνο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.