CELEBRITIES MEN’S POINT

Τι να κάνεις μετά την προπόνηση, αν θέλεις να δεις αποτέλεσμα


JTeam

22 Μαρτίου 2023

Τι να κάνεις μετά την προπόνηση, αν θέλεις να δεις αποτέλεσμα
3 απλά πράγματα που καλό είναι να προσέξεις

Έχεις πάει γυμναστήριο, έκανες την προπόνηση ακριβώς όπως έπρεπε, πιέστηκες, ξέρεις ότι αύριο θα πονάει όλο σου το σώμα και, για κάποιον μαζοχιστικό λόγο, στο πρόσωπό σου είναι ζωγραφισμένο ένα μεγάλο χαμόγελο. Και μπράβο σου.

Το μετά είναι το θέμα. Γιατί ναι, μπορεί η άσκηση να είναι μία μορφή ψυχοθεραπείας, αλλά θέλεις να βλέπεις και αποτέλεσμα στον καθρέφτη.

Παρακάτω, θα δούμε τα 3 πράγματα που πρέπει να προσέξεις μετά το γυμναστήριο για να λειτουργήσει στο 100% ο κόπος σου.

Φάε σωστά

Καλό είναι να κρατήσεις το cheat meal για άλλη στιγμή. Αμέσως μετά την προπόνηση, πιες την πρωτεΐνη σου και φρόντισε το επόμενο γεύμα σου να είναι πλούσιο σε πρωτεΐνη, υδατάνθρακα (ναι, είναι απαραίτητος) και καλά λιπαρά – και να θυμάσαι ότι το cottage είναι ο καλύτερός σου φίλος.

Ξεκουράσου

Μην κάνεις φασίνα αμέσως μετά από μία δύσκολη προπόνηση. Πάρε λίγο χρόνο και ξεκουράσου, άσε τις βαριές δουλειές για αργότερα.

...αλλά όχι υπερβολικά

Θέλεις να βουλιάξεις στον καναπέ και να λιώσεις στο Netflix, το ξέρουμε. Μην το κάνεις, θα κρυώσεις απότομα και θα πονάς διπλά την επόμενη μέρα. Κάνε λίγες διατάσεις καλύτερα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.