CELEBRITIES MEN’S POINT

Ένας YouTuber προσπάθησε να ζήσει σαν τον The Rock για μία μέρα. Εσύ;


JTeam

15 Μαΐου 2023

Ένας YouTuber προσπάθησε να ζήσει σαν τον The Rock για μία μέρα. Εσύ;
Για 24 ώρες, ο Will Tennyson έφαγε και προπονήθηκε ακριβώς όπως ο Dwayne Johnson Ναι, κι αυτός ξύπνησε στις 4

Ο Will Tennyson είναι YouTuber, Bodybuilder και, απ’ ό,τι φαίνεται, κάπως ατρόμητος. Έχει δοκιμάσει να γυμναστεί και να ακολουθήσει το πρόγραμμα διατροφής του Μichael Phelps, του δυνατότερου άνδρα στον κόσμο, Brian Shaw, του Muhammad Ali, του τριαθλητή Nick Barre - γενικά, δεν βαριέται. Και τώρα, για μία μέρα, αποφάσισε να ζήσει όπως ο The Rock.

Ξύπνησε στις 4 το ξημέρωμα, για να αδράξει τη μέρα. «Το να σηκώνεσαι τόσο νωρίς σε κάνει να νιώθεις πως έχεις τη ζωή σου υπό έλεγχο», είπε. «Εγώ δεν το ένιωσα, αλλά γενικά αυτή είναι η αίσθηση».

Συνέχισε με ένα πρωινό τρέξιμο (ο Dwayne Johnson κάνει αερόβια προπόνηση για 30-50 λεπτά) και συνέχισε με διαλογισμό. Χαρούμενος που δεν τον πήρε ο ύπνος, συνέχισε με ένα όχι και τόσο ελαφρύ πρωινό: Μπροζόλα και αυγά και ψωμί και καρπούζι. Ίσως όχι ό,τι καλύτερο για πριν τη δουλειά;

Έχοντας φάει, πια, ο Τhe Rock ακολουθεί την παρακάτω ρουτίνα:

  • lat pulldowns με ανοιχτή λαβή(4 σετ των12)
  • σκυφτή κωπηλατική με μπάρα (4 σετ των 12)
  • κωπηλατική με αλτήρες (4 σετ των 12)
  • Deadlifts (3 σετ των10)
  • pullups (3 σετ)
  • dumbbell shrugs (4 σετ των 12)
  • hyperextensions (4 σετ των12)

Η μέρα προπόνησης ολοκληρώθηκε με ένα post-workout shake με μήλο, κρεατίνη, σκόνη πρωτεΐνης, ηλεκτρολήτες και σκόνη υδατανδράκων, κι ένα κρύο ντους. Είχε πάει 1 το μεσημέρι και ο Tennyson ήταν έτοιμος να κάνει ό,τι άλλο είχε προγραμματίσει στη μέρα.

Δες πώς τα πήγε στο βίντεο παρακάτω:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS