CELEBRITIES MEN’S POINT

4 τρόποι για να βρίσκεις τα πράγματα που έχασες - Από κλειδιά μέχρι κινητό


JTeam

12 Αυγούστου 2023

4 τρόποι για να βρίσκεις τα πράγματα που έχασες - Από κλειδιά μέχρι κινητό
pexels
Αναφερόμαστε σε όλα εκείνα τα πράγματα που χάνεις ανά τακτά διαστήματα. 4 έξυπνοι τρόποι για να μη χρειαστεί να τα ξαναψάξεις ποτέ

Αν το να χάνεις πράγματα έχει γίνει η καθημερινότητά σου, μην ανησυχείς. Μερικοί έξυπνοι τρόποι θα σε βοηθήσουν να μην χρειαστεί να τα ξαναψάξεις ποτέ.

Υπάρχει λύση για να βελτιώσεις την οργανωτικότητα σου και οι ειδικοί σου προτείνουν να ακολουθήσεις τα παρακάτω:

4 τρόποι για να βρίσκεις τα πράγματα που έχασες

Μην έχεις το κινητό σου στο αθόρυβο

Μην έχεις στο αθόρυβο το κινητό σου, εκτός κι έχεις ανάγκη να αποσυνδεθείς από όλα. Αν χάνεις διαρκώς το κινητό σου, τηλεφωνείς από άλλη συσκευή για να το εντοπίσεις αλλά δεν το βρίσκεις γιατί είναι στο αθόρυβο, τότε αυτό μπορεί πολύ εύκολα να αλλάξει αν σταματήσεις να χαμηλώνεις την ένταση ήχου του κινητού σου.

Βάζε σε ειδικούς χώρους, τα αντικείμενα που χρειάζεσαι

Υπάρχεις ένας πολύ σημαντικός λόγος για τον οποίο χάνεις τα πράγματά σου. Δεν τα βάζεις σε μια συγκεκριμένη θέση. Πχ. Με το που μπαίνεις στο σπίτι παρατάς τα κλειδιά σου όπου βρεις. Μπορείς να έχεις ένα μπολ στο οποίο θα μπορείς να αφήνεις τα κλειδιά σου κάθε φορά που μπαίνεις στο σπίτι. Αποφάσισε ποιο σημείο του σπιτιού είναι ιδανικό για κάθε αντικείμενο.

Σκέψου ψύχραιμα κάθε φορά που χάνεις κάτι

Σκέψου τα σημεία στα οποία είναι πιθανό να έχεις τοποθετήσει το αντικείμενο που ψάχνεις. Πχ. Αν ψάχνεις το κινητό σου και θυμάσαι τον εαυτό σου να το κρατάει λίγο πριν μπει στο σπίτι, τότε σίγουρα δεν το έχεις χάσει στο δρόμο. Το ίδιο ισχύει και με τα περισσότερα αντικείμενα.

Απομάκρυνε την ακαταστασία

Πολλές φορές, τα αντικείμενα που ψάχνουμε τα έχουμε ακριβώς μπροστά στα μάτια μας. Η ακαταστασία είναι αυτή που μας αποσυντονίζει και μας απομακρύνει από το αντικείμενο που χρειαζόμαστε γι' αυτό φρόντισε να κρατά τον χώρο σου καθαρό και τακτοποιημένο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.