CELEBRITIES MEN’S POINT

Aυτό είναι το ανδρικό σώμα που προτιμούν οι γυναίκες


JTeam

14 Σεπτεμβρίου 2023

Aυτό είναι το ανδρικό σώμα που προτιμούν οι γυναίκες
Υπάρχει τίποτα καλύτερο από το Dad-bod; Όχι

Τελικά, τι θέλουν οι γυναίκες; Υπάρχει το τέλειο ανδρικό σώμα, τελικά; Παντού στα σόσιαλ βομβαρδίζεσαι από εικόνες του «τέλειου» άνδρα με τους κοιλιακούς, που σου λέει ότι προφανώς και μπορείς να είσαι ολόιδιος αν ξεκινήσεις γυμναστήριο κι αρχίσεις να τρως λίγο υγιεινά. Εσύ ξέρεις ότι θέλει και κόπο και τρόπο, σε κουράζει όλο αυτό και αναρωτιέσαι αν όντως αρέσει τόσο πολύ αυτό που σου παρουσιάζεται ιδανικό.

Έρευνα ρώτησε τις στρέιτ γυναίκες τι τους αρέσει, εκείνες απάντησαν και το αποτέλεσμα ίσως είναι αυτό που περίμενες: Χωρίς προσωπικότητα, δεν γίνεται τίποτα.

Οι γυναίκες έχουν την τάση να προτιμούν τους άνδρες με μεγάλη πλάτη κι ανοιχτούς ώμους, καθώς αυτό είναι το χαρακτηριστικό που δίνει έμφαση στη δύναμη. Το 62% των συμμετεχουσών απάντησε ότι τους αρέσουν τα μέτρια γυμνασμένα χέρια, ενώ ακόμη περισσότερες δίνουν πόντους εμπιστοσύνης στο Dad-bod.

Τι είναι το Dad-bod; Σίγουρα ξέρεις. Είναι το σώμα του Τζέισον Μομόα σ’ αυτήν τη φάση της ζωής του, όχι όταν προετοιμάζεται για ταινία. Ούτε κοιλιακοί ούτε τίποτα – λίγη κοιλίτσα είναι προτιμότερη. Δείχνεις ότι δεν αγχώνεσαι για το φαγητό, παρότι προσέχεις τι τρως σε γενικές γραμμές. Και θα περνάτε καλά, και τις πεζοπορίες σας θα κάνετε για άσκηση, και θα πίνετε το κρασί σας σαν άνθρωποι. Άσε που δίνεις και καλύτερες αγκαλιές.

@agentefren

Dad bod explained

♬ original sound - Efren Rodriguez

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.