CELEBRITIES MEN’S POINT

Το κόλπο για να καταλάβεις αν ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο είναι τρακαρισμένο


JTeam

15 Οκτωβρίου 2023

Το κόλπο για να καταλάβεις αν ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο είναι τρακαρισμένο
pexels
Είναι απλό και χρειάζεται να το ελέγξεις στο φως του ήλιου

Αν σκέφτεσαι να πάρεις ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο και φοβάσαι ότι μπορεί να είναι τρακαρισμένο χωρίς να στο έχουν πει, τότε υπάρχει τρόπος να το ελέγξεις.

Καλό είναι πριν το αγοράσεις, να ελέγξεις γενικά τα αναλώσιμα, τους αρμούς του αμαξώματος, αλλά και τα ελαστικά του. Μια εξονυχιστική ματιά στη βαφή του αμαξιού με το φως του ήλιου, θα σε βοηθήσει επίσης να εντοπίσεις τυχόν αλλοιώσεις και διαφορές στο χρώμα διαφόρων τμημάτων του αμαξώματος ή των προφυλακτήρων.

Αν, παρατηρηθεί, λοιπόν, διαφορετική απόχρωση στα πάνελ ή μια απότομη διακύμανση στην λάμψη του χρώματος, τότε πρέπει να γνωρίζεις ότι το αυτοκίνητο είναι πολύ πιθανό να έχει υποστεί επισκευή.

Για να μετρήσεις το πάχος του χρώματος, μπορείς να αγοράσεις τον ψηφιακό μετρητή επικάλυψης βαφής. Στα περισσότερα καινούργια αυτοκίνητα, το πάχος της εργοστασιακής βαφής κυμαίνεται μεταξύ 100 και 150 μικρόμετρα.

Εάν ο μετρητής δείξει μια τιμή που υπερβαίνει τα 250 μικρόμετρα, αυτό σημαίνει ότι το αυτοκίνητο έχει ξαναβαφτεί, οπότε και αυτός ο τρόπος θα σε βοηθήσει να καταλάβεις αν τελικά θες να αγοράσεις το μεταχειρισμένο αυτοκίνητο που έχεις μπροστά σου, ή όχι.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS