CELEBRITIES STAR LOOKS

Το μακιγιάζ της Renée Zellweger


27 Φεβρουαρίου 2013

Copy-of-o-RENEE-ZELLWEGER-BOTOX-570.jpg

Από την εμφάνισή της στα Oscar.

Ο make up artist της Kristofer Buckle, ανέφερε ότι ήταν ένα sexy και φρέσκο make up. Η ίδια ήθελε ένα glamorous make up look, έτσι ο makeup artist της σκέφτηκε να αποδώσει τη φυσική της ομορφιά, τονίζοντάς της τα χαρακτηριστικά της. Χρησιμοποίησε λοιπόν τα προϊόντα της Laura Mercier για να πετύχει ένα Flawless make up look. Είναι τα προϊόντα που μπορούν να αναδείξουν τη φυσική ομορφιά, κάθε γυναίκας χωρίς να έχουν υπερβολικό make up στο πρόσωπό τους.

Τα βήματα που ακολούθησε είναι τα εξής:

Για το πρόσωπο:

Χρησιμοποίησε σε όλο της το πρόσωπο τη βάση Laura Mercier Tinted Moisturizer SPF 20 σε nude απόχρωση.

Κάλυψε τις ατέλειες του προσώπου της και τους μαύρους κύκλους των ματιών της με το Laura Mercier Secret Camouflage, το νούμερο SC-2. Πουδράρισε όλο της το πρόσωπο για να σταθεροποιήσει τη βάση και να αποφύγει τις έντονες γυαλάδες με Laura Mercier Loose Setting Powder, Translucent. Τέλος έκανε έντονα κοψίματα στα μάγουλά της με Laura Mercier Bronzing Pressed Powder σε Matte Bronze απόχρωση.

Για τα μάτια:

Για ένα φυσικό βάψιμο ματιών, χρησιμοποίησε σε όλο της το κινητό βλέφαρο Laura Mercier Matte Eye Colour Truffle. Τόνισε το περίγραμμα των ματιών της με Laura Mercier Crème Eye Liner,Noir. Ολοκλήρωσε το look των ματιών με έντονη μάσκαρα Laura Mercier Faux Lash Mascara.

Για τα χείλη:

Στα χείλη τοποθέτησε ένα απλό lip balm, για να ολοκληρώσει το natural look.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.