CELEBRITIES STAR LOOKS

Το loose hairstyle της Blake Lively


29 Οκτωβρίου 2014

Η Blake Lively τελευταία δείχνει άκρως ανανεωμένη. Πρόσφατα λάνσαρε το Preserve, ένα site με την υπογραφή της και μετά από λίγο καιρό ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος. Τίποτα όμως δεν έχει πτοήσει την όμορφη ηθοποιό αφού δείχνει πιο όμορφη και χαρούμενη από ποτέ. Με εξαιρετικό pregnant style αλλά διατηρώντας το φυσικό της beauty look, η Blake αποδεικνύει ότι έχει δικό της προσωπικό στιλ και το υποστηρίζει με επιτυχία.

Αυτό όμως που έκανε την περισσότερη εντύπωση στις τελευταίες της εμφανίσεις είναι τα μαλλιά της. Οι loose μπούκλες της και το γλυκό ξανθό χρώμα των μαλλιών της ολοκληρώνουν με τον καλύτερο τρόπο τα φυσικό make up look που δείχνει να προτιμά. Αν και -λόγω εγκυμοσύνης προφανώς- δεν βάφει τα μαλλιά της, το φυσικό της χρώμα δημιουργεί ένα φυσικό ombre σε καστανόξανθες αποχρώσεις. Χωρίς ιδιαίτερο styling αλλά επιμελώς ατημέλητα, τα μαλλιά της Blake μπορούν εύκολα να χαρακτηριστούν ως ένα από τα πιο hot hair trends της σεζόν.

[gallery-395022]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.