CELEBRITIES STAR LOOKS

Το iconic "Freedom ’90" του George Michael σε μια νέα εκδοχή γεμάτη supermodels


MMEINTANI

29 Σεπτεμβρίου 2016

PicMonkey-Collage-48.jpg

Τι κι αν έχουν περάσει τόσα χρόνια, το iconic βίντεο του George Michael για το τραγούδι Freedom '90 παραμένει η απόλυτη αναφορά όταν θέλουμε να μιλήσουμε για τη σύνδεση μουσικής και μόδας. Με ένα super cast από τα τότε κορυφαία μοντέλα, όπως η Christy Turlington, η Cindy Crawford, η Linda Evangelista και Naomi Campbell, το συγκεκριμένο clip θα λέγαμε ότι σφράγισε τη χρυσή δεκαετία των 90s με τον πιο stylish τρόπο.

herbritts

Με αφορμή λοιπόν την 26η επέτειο του κομματιού, η VOGUE επαναλανσάρει το ίδιο concept, επιστρατεύοντας 11 supermodels της εποχής μας, με τον πιο ευρηματικό τρόπο. Τριγυρίζοντας στους δρόμους της Νέας Υόρκης, ονόματα όπως η Adriana Lima, η Irina Shayk, η Taylor Hill και πολλές ακόμη, κυκλοφορούν με σύνολα από τις S/S 17 συλλογές των Αμερικανών designers και ξεσηκώνουν τους πάντες γύρω τους.

2

Δείτε εδώ το συγκλονιστικό αποτέλεσμα και κάντε ένα νοητό ταξίδι στα 90s με μια πιο φρέσκια ματιά - προσωπικά δεν έχω σταματήσει να πατάω το replay!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.