CELEBRITIES STAR LOOKS

Ποιο είναι το αγαπημένο μακιγιάζ της Kendall Jenner;


TSVIGKOU

23 Ιανουαρίου 2017

abaca-545210-131.jpg

Ο λόγος για το κραγιόν της, το οποίο είναι σε έντονο πορτοκαλοκόκκινο χρώμα και το επιλέγει για επίσημες ή μη εμφανίσεις. Σε red carpet, airport, casual look της, έχει απαθανατιστεί αρκετές φορές με έντονα σχεδόν πορτοκαλί χείλη. Αφήνει πάντα σε φυσικούς τόνους τα μάτια της και τονίζει με ένα fresh ρουζ τα μάγουλά της.
Τόσο απλά, τόσο εύκολα η Kendall αποδεικνύει ότι το συγκεκριμένο χρώμα μπορεί να φορεθεί στα χείλη μας και να δημιουργήσουμε statement. Αν και εσείς το είχατε συνδεδεμένο στο μυαλό σας, ως ένα κραγιόν που ταιριάζει απόλυτα στη μητέρα σας, η Kendall θα αλλάξει την άποψή σας.

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν και θα συμφωνήσετε μαζί μας:

[gallery-716149]

Είναι πολύ σημαντικό να παρατηρήσετε τους συνδυασμούς που κάνει στο μακιγιάζ της. Επειδή πρόκειται για ένα έντονο χρώμα ακολουθεί τον κλασσικό κανόνα, που λέει ότι όταν τονίζουμε τα χείλη, αφήνουμε άβαφα τα μάτια. Γενικότερα η Kendall είναι ένα κορίτσι όμως που δεν της αρέσει να υπερβάλλει με το στιλ της ή το μακιγιάζ της, γι αυτό όμως κάθε της εμφάνιση παίρνει Ά!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.