CELEBRITIES STAR LOOKS

H DVF δίνει τις δικές της συμβουλές ομορφιάς


TSVIGKOU

23 Φεβρουαρίου 2017

abaca-441948-050.jpg

Από τα 28 έως και τα 35, η γυναίκα είναι στο αποκορύφωμά της," δήλωσε πρόσφατα η ίδια. Σε αυτή τη θεωρία στηρίζεται και η ανοιξιάτικη συλλογή της, του 2016, η οποία ήταν εμπνευσμένη από τη δεκαετία του 70, όπου εκείνη τότε ήταν "στην καλύτερη ηλικία", στα 30. Η ίδια πιστεύει ότι σε αυτή τη φάση της ζωής, μπορείς να αισθανθείς άνετα με τον εαυτό σου, να νιώσεις σιγουριά ότι ζεις έναν τρόπο ζωής, για το δικό σου όφελος.
Με αυτό αφορμή, η Vogue ρώτησε τη σχεδιάστρια τι πρέπει μία γυναίκα να γνωρίζει, πριν φτάσει στην καλύτερη ηλικία της, που είναι περίπου στα 30.
"Ό,τι κάνεις πρέπει να σε κάνει πιο δυνατή. Είναι τόσο όμορφο να είσαι ο εαυτός σου. Αλήθεια. Να είσαι ο εαυτός σου κάθε μέρα. Κάνει τόσο καλύτερη την κάθε ημέρα σου."

Τα looks της DVF μας θύμισαν τι σημαίνει να ντύνεσαι σαν γυναίκα

Η DVF μοιράστηκε εννέα κανόνες για να εκφράζουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Τι λέει κάθε ένας από αυτούς;

Κάνε την Επανάσταση της "Νέας Δεκαετίας"
Αντί για επανάσταση νέας χρονιάς, κάντε της νέας δεκατίας. Κάντε μία μεγάλη επανάσταση, για τα επόμενα δέκα χρόνια. Είναι η στιγμή που πρέπει να κάνετε στην άκρη κακές συνήθειες και να ξεχωρίσετε τις καλές. Σταματήστε το κάπνισμα, τη ζάχαρη και οτιδήποτε σας βλάπτει. Αν συνεχίζετε τις κακές συνήθειες και μετά τα 30, θα είναι πιο δύσκολο να τις σταματήσετε μετά. Ήρθε η ώρα για να βάλετε θεμέλια, χτίζετε ένα διαμέρισμα. Βάλτε αυτά τα θεμέλια, μέχρι να γίνετε 30.

Να φοράτε αντηλιακό
Αποφύγετε τον ήλιο περισσότερο-κάτι που δεν έκανα εγώ. Προστατεύστε τον εαυτό σας, φορέστε αντηλιακό.

Αφήστε τα μαλλιά σας ήσυχα
Ο καθένας έχει διαφορετικά μαλλιά, με διαφορετικά θέματα. Σταματήστε να κάνετε ριζικές αλλαγές που βλάπτουν την υγεία των μαλλιών σας. Ποτέ δε βάφω τα μαλλιά μου, πάντα έκανα henna και το αποτέλεσμα είναι να έχω υγιή μαλλιά, στην ηλικία μου.

Ασχοληθείτε με το νεσεσέρ σας
Είναι λίγο άσχετο, αλλά πρέπει να σας το πω. Όταν κοιμόμουν με κάποιον, ήθελα να είμαι σίγουρη ότι δε θα με δει με makeup. Ήταν μία διαφορετική εποχή, ήταν στα 70's. Ήμασταν τρελοί. Όταν ήμουν 30, φορούσα πολύ makeup και ψεύτικες βλεφαρίδες. Αλλά 30 είναι η ηλικία που είσαι μία ολοκληρωμένη γυναίκα. Πρέπει να επικεντρωθείς σε αυτό και να γίνεις η γυναίκα, που θέλεις να είσαι. Αν σου αρέσει το makeup, να φοράς αρκετό-αν όχι, μην το φοράς. Διώξε μακριά τα πράγματα που κάνεις και δε σου ταιριάζουν. Να θυμάσαι ποια είσαι και να κολλάς σε αυτή την εικόνα. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν μπορείς να έχεις νέες εμπειρίες όλη την ώρα. 

Πηγαίνετε διακοπές μόνες σας
Σιγουρευτείτε ότι περνάτε μερικές στιγμές μοναξιάς. Η σχέση που χτίζεται με τον εαυτό σας, είναι το δικό σας κτίριο. Χαρείτε τον εαυτό σας και χαρείτε αυτό που είστε. Πηγαίνετε ένα ταξίδι μόνοι σας.

Κάντε καθημερινά stretching 
Αν έπρεπε να σας προτείνω ένα πράγμα, αυτό θα ήταν να κάνετε κάθε μέρα yoga. Είναι καλό για το σώμα σας, είναι καλό να κάνετε stretching, είναι καλό για το μυαλό σας και είναι μία υπέροχη άσκηση που μπορείτε να κάνετε. Βρείτε χρόνο να κάνετε. Σιγουρευτείτε ότι είναι η τελευταία φορά που έχετε κακή στάση σώματος. Τα τριάντα είναι η τελευταία ηλικία, για κακές συνήθειες.

Κρατήστε ημερολόγιο
Μπορεί να είναι ακόμα και ένα εικονικό ημερολόγιο, όπως το instagram, αλλά πρέπει να έχετε ένα, γιατί απλά θα είστε ευτυχισμένοι όταν θα κοιτάτε πίσω και θα απολαμβάνετε τις περιπέτειες της ζωής σας. Να ζείτε την κάθε στιγμή και μη φοβάστε να σπρώχνετε τις πόρτες που είναι κλειστές.

Να τρώτε για να θρέψετε το σώμα σας
Είστε ό,τι τρώτε. Να τρώτε απλά. Να τρώτε κάθε πρωί φρούτα, πολλά λαχανικά, να αποφεύγετε το σιτάρι και τη ζάχαρη. Αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να είστε τέλοιοι, απλά απολαύστε το γεγονός ότι τρώτε υγιεινά. Έχετε μόνο μία υγεία και το σώμα σας είναι αυτό που τρώτε και αυτό που κάνετε.

Να μάθετε να ντύνεστε για τον εαυτό σας
Από τη στιγμή που είστε 30, καλό είναι να μάθετε τι είναι καλό για εσάς, διαφορετικά ξεχάστε το. Τι δείχνει καλό σε εσάς; Τι είστε εσείς; Νομίζω ότι πρέπει να είστε σοβαροί σα βάση και αφού το καταφέρετε αυτό, να είστε επιπόλαιοι, να κάνετε πλάκα, να είστε εντελώς τρελοί. 
 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.