CELEBRITIES STAR LOOKS

Τα πιο παραμυθένια φορέματα που έχουμε δει στα Oscars


MMEINTANI

15 Φεβρουαρίου 2017

abaca-353869-051.jpg

Σίγουρα όμως οι αφίξεις στο red carpet είναι πάντα απολαυστικές αφού μας χαρίζουν μερικά από τα ωραιότερα looks (ή και τα πιο τρελά αλλά αυτό θα το θίξουμε άλλη φορά) και μας βάζουν στο κλίμα για το ενδυματολογικό κομμάτι της βραδιάς. Και ποια είναι εκείνα που μας μένουν πιο έντονα χαραγμένα στο μυαλό; Οι εντυπωσιακές τουαλέτες που μοιάζουν σα να έχουν βγει από παραμύθι.

Με πολύτιμα διακοσμητικά, ταφτάδες, μακριές ουρές και ονειρεμένα κεντήματα, τα maxi dresses που βλέπουμε κάθε χρονιά στο κόκκινο χαλί και φέρουν την υπογραφή των διασημότερων οίκων μόδας αποτελούν πάντα σημείο αναφοράς για όλη την υπόλοιπη χρονιά, μέχρι τα επόμενα βραβεία.

Από την ονειρική τουαλέτα της Lupita Nyong'o μέχρι την κεντημένη με διακοσμητικά λουλούδια δημιουργία της εγκυμονούσας Keira Knightley, δείτε στη photogallery που ακολουθεί μερικά από τα looks που έχουμε ξεχωρίσει τα τελευταία χρόνια, εν αναμονή της φετινής απονομής σε λίγες μέρες.

[gallery-716302]

Και μην ξεχνάτε:

Η COSMOTE TV αποτελεί για τα επόμενα τρία χρόνια το μοναδικό προορισμό για τα Βραβεία της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.