CELEBRITIES STAR LOOKS

Η Blake Lively έχει ρεαλιστικά standards ομορφιάς


TSVIGKOU

27 Φεβρουαρίου 2017

abaca-552019-017.jpg

Σαφώς βασική της προτεραιότητα είναι η περιποιημένη και ενυδατωμένη επιδερμίδα. Το δέρμα είναι ο καμβάς, στον οποίο εφαρμόζεται οποιδήποτε makeup look, γι αυτό πρέπει πάντα να είναι σε άριστη κατάσταση, όπως είναι της Blake Lively.

Χρειάζεστε μόνο δύο προϊόντα για λαμπερή επιδερμίδα

Σε παλαιότερη συνέντευξή της έχει αναφέρει και η ίδια ότι η εικόνα της στο κόκκινο χαλί και στα περιοδικά κρύβει δουλειά μία ομάδα ανθρώπων. "Ο κόσμος δεν καταλαβαίνει ότι όλο αυτό είναι χτισμένο. Ό,τι βλέπουν τα μικρά κορίτσια-τα celebrities looks-δεν είναι αυτό που αντικρύζουμε εμείς, το πρωί που ξυπνάμε-αν και δεν μπορείς να πεις ότι είναι λίγοτερο όμορφο."
Αποφεύγοντας το έντονο contouring, στηριζόμενη πάντα στην λαμπερή, ενυδατωμένη επιδερμίδα και επιλέγοντας γήινες αποχρώσεις για το κινητό βλέφαρο και pale pink για χείλη και μάγουλα, η Blake μας εκπλήσσει ευχάριστα σε κάθε red carpet εμφάνισή της. To look της γίνεται άρτιο, πάντα σε συνδυασμό με το χτένισμά της, το οποίο συνηθίζει να έχει girly-chic διάθεση.

[gallery-716333]

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.