CELEBRITIES STAR LOOKS

Τα καλύτερα Οσκαρικά χτενίσματα που έχουμε συναντήσει μέχρι σήμερα


TSVIGKOU

23 Φεβρουαρίου 2017

copy-of-abaca-310526-018.jpg

Μία ανάσα λοιπόν πριν τη μεγάλη βραδιά κάνουμε ένα flashback σε παλαιότερες εμφανίσεις των celebrities και θυμόμαστε κάποια από τα πιο εντυπωσιακά χτενίσματα που έχουμε δει. Περίτεχνοι, αρχαιοελληνικοί κότσοι, απλά ίσια μαλλιά στολισμένα με εντυπωσιακά κοσμήματα, ανάλαφρες μπούκλες που πλαισιώνουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, κάθε μία επιλέγει το hairlook που ταιριάζει με το υπόλοιπο στιλ που έχει επιλέξει να υιοθετήσει για τη μεγάλη βραδιά.
Από την αγαπημένη Jessica Alba και την Jennifer Aniston, μέχρι την Lupita Nyong'o και την Gwyneth Paltrow, οι διάσημες που ακολουθούν είχαν με διαφορά ένα από τα καλύτερα χτενίσματα που έχουμε συναντήσει ποτέ.
Εμπνευστείτε και υιοθετήστε ανάλογο look, σε μία επίσημη εμφάνισή σας ή για μία ημέρα που απλά αναζητάτε ένα πιο εντυπωσιακό και περίτεχνο hairstyle.

[gallery-716344]

 

Και μην ξεχνάτε:

Η COSMOTE TV αποτελεί για τα επόμενα τρία χρόνια το μοναδικό προορισμό για τα Βραβεία της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.