CELEBRITIES STAR LOOKS

Ποια είναι η Πριγκίπισσα που βρέθηκε στο τιμόνι της Vogue


MMEINTANI

3 Μαρτίου 2017

12292782-1655350018076728-211183701-n.jpg

Το νέο εξώφυλλο της Gigi Hadid είναι και το σημαντικότερο της καριέρας της

Και μπορεί το όνομά της να μη μας λέει πολλά, η βιομηχανία της μόδας όμως την γνωρίζει όχι μόνο χάρη στη νεοαποκτηθείσα αρμοδιότητά της ως Editor-In-Chief αλλά και λόγω της προϋπηρεσίας της στον συγκεκριμένο χώρο.

 

 

A post shared by Marquis Bias (@marquis.bias) on

Τι πρέπει να γνωρίζουμε για την ίδια:


1) Ανήκει όντως σε βασιλική οικογένεια
Μπορεί η "Βασίλισσα της μόδας" για όλες εμάς να είναι η μία και μοναδική Anna Wintour, όταν όμως πρέπει να μιλήσουμε για μια πραγματική royal & stylish προσωπικότητα, αυτή είναι η 41χρονη Deena Aljuhani Abdulaziz. Τον τίτλο της Πριγκίπισσας τον απέκτησε όταν παντρεύτηκε τον Πρίγκιπα Fahad bin Nasser bin Abdulaziz, φορώντας ένα Azzedine Alaïa φόρεμα. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μάλιστα και τρία παιδιά.


2) Είναι καλή στο να ανακαλύπτει ταλέντα
Μια ιδιαίτερα busy γαλαζοαίματη με ταλέντο στο να ανακαλύπτει ανθρώπους που έχουν δυνατότητες και όνειρα να εξελιχθούν. Μερικά από τα ονόματα που ξεχώρισε πρώτη από νωρίς; Prabal Gurung, Jason Wu, Mary Katrantzou και Erdem. Ένα σοκ το παθαίνουμε.

 

 

A post shared by Tyler Joe (@nyavgjoe) on


3) Δεν αγνοεί τη λεπτή σχέση Ανατολής και Δύσης
Σίγουρα το να ακούει κανείς (και στη συνέχεια να βλέπει στην πράξη) πως ένα προϊόν του Δυτικού κόσμου κάνει δυναμική είσοδο στην Ανατολή, δεν είναι και ό,τι πιο εύκολο. Η Abdulaziz έχει δηλώσει σχετικά: "Δεν υπάρχει μόνο μία φόρμουλα που μπορεί να ακολουθήσει κανείς, όταν έχει να κάνει με ένα περιοδικό μόδας και θεωρώ τη Vogue Arabia μια ευκαιρία να δημιουργήσουμε πρωτοποριακά editorials που θα υμνούν με τον δικό τους τρόπο τις γυναίκες της Αραβίας. Είναι αλήθεια πως το έθνος μας είναι συντηρητικό από τη φύση του, αλλά οι γυναίκες εδώ δεν διαφέρουν σε τίποτα από τις αντίστοιχες στον υπόλοιπο κόσμο".

Ενώ σχετικά με το θέμα του σεξουαλικού περιεχομένου, η συγκεκριμένη έκδοση ανακοίνωσε πως πρόκειται να αποφύγει το γυμνό, τους θρησκευτικούς συμβολισμούς αλλά και τις συζητήσεις σεξουαλικού περιεχομένου με ομόφυλους designers.

 

 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on


Δεν ξέρουμε πώς θα εξελιχθεί η πορεία της στο τιμόνι του fashion αυτού κολοσσού, σίγουρα όμως έχουμε μεγάλη περιέργεια να παρακολουθήσουμε το ταξίδι της αυτό.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.