CELEBRITIES STAR LOOKS

To top trend στα μαλλιά αυτή την εποχή είναι ένα και είναι αυτό


TSVIGKOU

20 Απριλίου 2017

copy-of-abaca-545210-129.jpg


Το bob haircut ήταν, είναι και θα παραμείνει για πάντα ένα στιλάτο κούρεμα, που αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Ολοένα και περισσότερες διάσημες το προτιμούν και πραγματικά τους ταιριάζει απόλυτα. Δεν είναι λίγες αυτές που επιλέγουν ακόμα πιο κοντό κούρεμα, κάνοντας ένα μοντέρνο και sexy pixie look.

Από την Katy Perry και την Victoria Beckham, μέχρι την Cara Delevingne και την Kristen Stewart, οι διάσημες που ακολουθούν μας πείθουν ότι τα κοντά μαλλιά είναι στιλάτα και ταιριάζουν σε κάθε γυναίκα. Βασική προϋπόθεση να συνδυάζονται με το κατάλληλο μακιγιάζ, που τονίζει ακόμα περισσότερο τα χαρακτηριστικά.

Χρησιμοποιήστε τα ως reference και δείξτε στον κομμωτή σας, ποιο κούρεμα θέλετε να κάνετε. Προτιμάτε το αυστηρό, στρογγυλό καρέ της Kylie Jenner ή το pixie hairlook της Coco Rocha;

[gallery-716655]

H Cara Delevingne ανέδειξε το καρέ κούρεμά της, με το πλατινέ χρώμα στα μαλλιά της.
Δείτε στην gallery που ακολουθεί πόσο ταιριάζει στο χρώμα της επιδερμίδας της και πώς εκείνη το αναδεικνύει με το κατάλληλο μακιγιάζ αλλά και styling μαλλιών.

[gallery-716530]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.