CELEBRITIES STAR LOOKS

Η Bella Hadid και ο δικός της κόσμος ομορφιάς!


TSVIGKOU

26 Απριλίου 2017

20161130-zaa-n230-348.jpg


Το μυστικό της επιτυχίας της στηρίζεται σαφώς και στην εξωτερική της εμφάνιση, για την οποία μίλησε στη Vogue. Σε ένα μεγάλο μέρος της συνέντευξης αναφέρθηκε και στην beauty ρουτίνα της. Αξίζει λοιπόν να δούμε αναλυτικά τι κάνει το διάσημο μοντέλο και παραμένει λαμπερή, ενυδατωμένη και ποιο είναι το αγαπημένο της makep look;

Skincare

H Bella μίλησε αναλυτικά για τα αγαπημένα της καθαριστικά, η ίδια δίνει μεγάλη προσοχή στην καθαριότητα του προσώπου, καθώς αυτή είναι η βασική αρχή για λαμπερή επιδερμίδα. Ύστερα αναφέρθηκε στην ενυδατική που επιλέγει, η οποία είναι ελαφριά, σα να μη φοράει τίποτα είπε χαρακτηριστικά-μην ξεχνάτε ότι είναι μικρή σε ηλικία. Το πρόσωπό της είναι ξηρό και απορροφά πάντα ό,τι προϊόν εφαρμόζει. Όταν θέλει να κάνει επίσημη εμφάνιση κάνει και μάσκα, η οποία δίνει extra λάμψη και κάνει το δέρμα της λείο και απαλό.

Το beauty mistake της

Σπάνια κοιμάται με το makeup και αισθάνεται τρομερά ένοχη όταν ξυπνάει. Όταν ξυπνάει και το συνειδητοποιεί απευθείας πλένετε και ενυδατώνεται για να επαναφέρει την επιδερμίδα της.

Makeup

Βάζει πάντα concealer στα μάτια, το πηγούνι και στη μύτη της. Στη συνέχεια εφαρμόζει ένα καλό bronzer και τονίζει τα φρύδια της. Αυτές είναι οι τρεις βασικές, καθημερινές συνήθειες στο μακιγιάζ. Πρόσθεσε ότι αγαπάει τη μάσκαρα και μάλιστα η συγκεκριμένη που επιλέγει είναι σα να φοράει ψεύτικες βλεφαρίδες. Προσέχει πάντα να τονίζει τις ρίζες και όχι τις άκρες, ενώ χρησιμοποιεί και ψαλίδι για να τις κάνει πιο γυριστές.

Mani/Pedi

Στο παρελθόν είχε εμμονή με τα νύχια της, τα έβαφε συνέχεια. Τώρα, λόγω δουλειάς δεν προλαβαίνει ιδιαίτερα να αλλάζει συχνά το χρώμα τους. Το αγαπημένο της είναι το κλασσικό κόκκινο!
Βρείτε εδώ το κόκκινο βερνίκι που ταιριάζει στο στιλ σας

Pampering

Η Bella αποφεύγει τις facial θεραπείες και αγαπά να κάνει μάσκες, μόνη της σπίτι. Επιπλέον κάνει και μασάζ προσώπου για να χαλαρώνουν οι μύες. Γενικότερα όταν βρίσκει χρόνο, προσέχει μόνη της το πρόσωπό της με προϊόντα που έχει σπίτι της.

Μαλλιά

Αγαπά τα πιασμένα μαλλιά, είναι κάτι που έχουμε αντιληφθεί κι εμείς. Το μυστικό της για το λείο αποτέλεσμα, με διάρκεια είναι οι μεγάλες ποσότητες hairspray και gel. Μάλιστα αποκάλυψε ότι έχει πάρει από τον αδερφό της το gel του, γιατί τη βολεύει...
Δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν πώς θα κάνουμε το bed hairstyle σε sexy updo;

[gallery-716540]

Στην gallery που ακολουθεί, δείτε την Bella με μαγιό:

[gallery-716596]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.