CELEBRITIES STAR LOOKS

H Margherita Missoni έβαψε πράσινα τα μαλλιά της


TSVIGKOU

5 Αυγούστου 2017

20181267-795460207293914-9066978933144027136-n.jpg

Το ροζ, το πράσινο, το μπλε, το γκρι είναι κάποια από τα must-have χρώματα της σεζόν για τις άκρες σε ένα ombre look ή ακόμα και για ένα total head look.

Κάποιες από τις διάσημες που το επέλεξαν είναι η Katy Perry,  η Gigi Hadid και η Nicole Richie είναι κάποιες από τις διάσημες που τόλμησαν αυτή την αλλαγή στα μαλλιά τους. Ανάμεσα σε αυτές και η Margherita Missoni, η κόρη και κληρονόμος της αμύθητης περιουσίας της οικογένειας Missoni, από το ομώνυμο fashion brand.

Μέσα από το instagram της βλέπουμε πώς η ίδια λανσάρει τις πράσινες βαμμένες άκρες της σε επίσημες και μη εμφανίσεις.

 

 

A post shared by mmmargherita (@mmmargherita) on

Τα συγκεκριμένα μαλλιά ταιριάζουν απόλυτα στο καλοκαιρινό, χαλαρό στιλ.

 

A post shared by mmmargherita (@mmmargherita) on

Η ίδια είναι μία από τις αγαπημένες fashionistas, η οποία επιλέγει για τις περισσότερες εμφανίσεις της ρούχα του οίκου της, που έχουν bohemian-chic στιλ.

 

A post shared by mmmargherita (@mmmargherita) on

Αλήθεια εσείς θα κάνετε μία τόσο τολμηρή αλλαγή στα μαλλιά σας, όπως η Margherita Missoni; Ακόμα είμαστε σε καλοκαιρινό mood και ταιριάζει...μήπως να δοκιμάζατε;

Στα φετινά καλοκαιρινά trends το χρώμα πρωταγωνιστεί παντού. Στα ρούχα, στα μαλλιά ακόμα και στο μακιγιάζ. Κορυφαίοι διάσημοι οίκοι πρότειναν στις πασαρέλες τους μακιγιάζ σε έντονα χρώματα όπως μωβ, μπλε και πράσινο. Συγκεντρώσαμε 6 από αυτούς και σας τους παρουσιάζουμε στην gallery που ακολουθεί, με τίτλο "Rainbow Eyes". Have a look:

[gallery-716859]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.