CELEBRITIES STAR LOOKS

VMAs 2017: Ήταν όλες απογοήτευση εκτός από μία


Αφροδίτη Σακκά

28 Αυγούστου 2017

parisjackson.jpg

Διαβάστε εδώ: Ο συγκινητικός λόγος της Pink για την κόρη της στα VMAs

Σίγουρα, το να έχει κανείς ως έμπνευση την Kim Kardashian δεν είναι σε καμία περίπτωση παράλογο ή κατακριτέο, αφού μιλάμε για μία από τις πιο influencial γυναίκες του κόσμου τα τελευταία χρόνια. Όσον αφορά τη Heidi Klum, βέβαια, με βάση το προσωπικό της στιλ, μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση η εμφάνισή της -διαφάνεια, δαντέλα, στενή γραμμή με έμφαση στις καμπύλες και βαθιά λαιμόκοψη- αφού δεν το περιμέναμε καθόλου. Αν μάλιστα πάρουμε υπόψην μας το fashion background της, ίσως να θέλαμε κάτι πιο "αυστηρό" για εκείνη.

[gallery-717354]

Φυσικά, υπήρξαν και εμφανίσεις που κατάφεραν μεν να τραβήξουν την προσοχή, λαμβάνοντας πολύ θετικά σχόλια, όπως αυτές τις Millie Bobby Brown, της Gal Gadot και κυρίως της Paris Jackson. Η κόρη του Michael Jackson, φόρεσε μία διαφανή τουαλέτα με κεντήματα του οίκου Christian Dior, σε συνδυασμό με εσώρουχα του brand σε nude απόχρωση. Συνδύασε το look με ένα ζευγάρι χρυσές γόβες που έδωσαν την απαραίτητη δόση λάμψης στο look της. Δείτε στη gallery ολόκληρη την εμφάνιση της Paris Jackson.

[gallery-717355]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.