Πώς αντιμετώπισε την ακμή η Natalie Portman;

Δευτέρα, 04 Σεπτεμβρίου 2017
abaca-152062-057.jpg

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο "The Cut" η Natalie ανέφερε ότι οι γονείς της δεν την πίεσαν ποτέ για την εξωτερική της εμφάνιση, καθώς μεγάλωνε και οι ίδιοι αντιμετώπισαν με άψογο τρόπο την ακμή που πέρασε στην εφηβεία της. 

"Είμαι vegan και πλέον το δέρμα μου είναι καλύτερο, σε σχέση με το διάστημα που είμαι vegeterian. Έχω κόψει τα γαλακτοκομικά προϊόντα και τα αυγά. Αυτό ήταν σίγουρα μία ανακάλυψη. Είναι προσωπικό θέμα, καθώς όλοι έχουμε διαφορετικές ευαισθησίες."

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Natalie δεν είναι η πρώτη διάσημη που έκοψε τα γαλακτοκομικά και έχει διαπιστώσει τόσο μεγάλη αλλαγή στον τρόπο ζωής της. 

Όπως αναφέρει η ίδια η αλλαγή στη διατροφή της δεν είναι ο μόνος λόγος που είδε διαφορά στην επιδερμίδα της. Εξίσου σημαντικό ρόλο παίζει και η skincare ρουτίνα της η οποία περιλαμβάνει καθαρισμό προσώπου με face water, toner και makeup remover. Στη συνέχεια εφαρμόζει organic ενυδατική κρέμα προσώπου και ματιών αλλά και λάδι από τριαντάφυλλο. Όταν ταξιδεύει συνήθως κάνει ενυδατική μάσκα, η οποία είναι και αυτή organic. "Μου αρέσει η μυρωδιά από όλα αυτά τα προϊόντα. Με κάνουν να αισθάνομαι όμορφα και η αίσθηση που μου αφήνουν κάνει τη διαφορά."

Αν αντιμετωπίζετε ακμή είναι απαραίτητο να επισκεφθείτε τον ιατρό σας και να σας ενημερώσει για τη θεραπεία που πρέπει να ακολουθήσετε, καθώς και για τα προϊόντα που μπορείτε να εφαρμόζεται για καθαρισμό, ενυδάτωση αλλά και makeup.

Στην gallery που ακολουθεί, τα προϊόντα που περιέχονται είναι κατάλληλα και για ακμιακά δέρματα. Πριν τα χρησιμοποιήσετε, καλό είναι να ρωτήσετε το γιατρό σας αν συμφωνεί.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα