CELEBRITIES STAR LOOKS

Είναι τα μαλλιά της Cher πάλι στη μόδα;


TSVIGKOU

18 Σεπτεμβρίου 2017

20214523-101257630557607-7035351942054281216-n.jpg



To butt length hair είναι η τάση που επιβάλλει να αφήσουμε τα μαλλιά μας τόσο μακριά, μέχρι να καλύψουν τους γλουτούς-μαζί με αυτούς και τις ατέλεις που μπορεί να έχουμε. Σαφώς για να πετύχουμε κάτι τέτοιο, χρειαζόμαστε πολύ μακριά extensions, όπως αυτά που φόρεσαν η Bella και η Kim. Ενώ είχαμε συνηθίσει και τα δύο it girls με τα στιλάτα καρέ, ξαφνικά τις είδαμε με απίστευτα μακριά μαλλιά, που μας θύμισαν κάτι από την αύρα της Cher στο album της "The Way of Love", που κυκλοφόρησε το 1971.


Ερχόμαστε στο σήμερα και βλέπουμε πώς οι διάσημες υιοθέτησαν το hairstyle. Ξεκινάμε από την Kim Kardashian, η οποία μάλιστα φωτογραφήθηκε για το September Cover, του Harper's Bazaar Arabia.

Το συγκεκριμένο hairlook δεν το επέλεξε μόνο για το photoshooting. Ακόμα και στην καθημερινότητά της η Kim φορούσε τα super μακριά extensions της και έδειχνε τη νέα τάση της σεζόν.


Και συνεχίζουμε με ένα ακόμη it girl, την Bella Hadid. Την είδαμε με butt length braids σε street style εμφανίσεις της και πρέπει να ομολογήσουμε ότι της πήγαιναν πολύ.

Μικρή παρένθεση εδώ να σας θυμίσουμε το super καλοκαιρινό και απόλυτα sexy makeup look της Bella. Στην gallery που ακολουθεί δείτε πώς μπορείτε να το αποκτήσετε και τι καλλυντικά χρειάζεστε. Είναι ιδανικό και για το φθινοπωρινό σας στιλ.

[gallery-716987]


Τέλος κλείνουμε με τη διάσημη τραγουδίστρια Rihanna. Η οποία άφησε τα μαλλιά της σπαστά και το μάκρους τους κάλυπτε τους γλουτούς της. Στιλάτη, in-fashion αλλά και sexy η Riri πήγε ένα επίπεδο παραπάνω το butt-length hairstyle και μας έβαλε σε σκέψεις...μήπως να το δοκιμάσουμε κι εμείς;

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on



Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.