CELEBRITIES STAR LOOKS

Τι φόρεσε η Brigitte Macron στην πρώτη της εμφάνιση στην Αθήνα


Αφροδίτη Σακκά

7 Σεπτεμβρίου 2017

macron96616.jpg

Διαβάστε εδώ: H Brigitte Macron φόρεσε ακόμα ένα outfit που ξεχώρισε

Το look που διάλεξε η Brigitte Macron για την πρώτη της εμφάνιση στην Αθήνα ήταν ένα μαύρο, skinny παντελόνι σε συνδυασμό με μία λευκή, αμάνικη μπλούζα με λεπτομέρεια από βολάν και ένα ζευγάρι μαύρες, μυτερές γόβες. Η Macron διάλεξε μία ιδιαίτερα απλή και minimal εμφάνιση, την οποία συμπλήρωσε με μία λευκή τσάντα του αγαπημένου της οίκου Louis Vuitton και ένα ρολόι. 

[gallery-717443]

H Macron δίνει ιδιαίτερη προσοχή σε δύο βασικά σημεία όσον αφορά το στιλ της και αυτά είναι που την κάνουν να ξεχωρίζει. Ένα από αυτά εφάρμοσε και στην πρώτη της εμφάνιση στη χώρα μας και δεν απογοήτευσε για μία ακόμη φορά. Η Macron είναι μία γυναίκα που δεν κρύβει την ηλικία της, δεν έχει αλλιώσει τα χαρακτηριστικά της και πάντα διαλέγει make up που να ταιριάζει με το πρόσωπό της. Άλλωστε, όλα τα παραπάνω είναι λόγοι για τους οποίους είναι το beauty icon μιας νέας γενιάς.

 

Gallery: Δείτε ακόμη ένα από τα outfits της Brigitte Macron που ξεχώρισε

[gallery-717358]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.