CELEBRITIES STAR LOOKS

Γιατί όλοι φορούσαν μπλε κορδέλα στα φετινά Emmys;


Αφροδίτη Σακκά

18 Σεπτεμβρίου 2017

000-si958.jpg

Διαβάστε εδώ: Τα beauty details που ξεχωρίσαμε από τα Emmy Awards

Τα βραβεία Emmy είναι ακόμα ένα υπέροχο παράδειγμα όπου οι celebrities χρησιμοποιούν τέτοιου είδους events ως πλατφόρμα για να στρέψουν την προσοχή σε σημαντικά θέματα που μας επηρεάζουν όλους, ειδικά ανθρώπους περιθωριοποιημένων ταυτοτήτων.

Οι μπλε κορδέλες προωθούν ένα σημαντικό μήνυμα που είναι ακόμα πιο όμορφο από τα διαμαντένια σκουλαρίκια, κολιέ και βραχιόλια που φορούν αυτοί που εμφανίζονται στο κόκκινο χαλί.

Τα ACLU ribbons, που φορέθηκαν από την ηθοποιό Elizabeth Moss, μέχρι την παρουσιάστρια του Τop Chef Padma Lakshmi και πολλούς άλλους, έχουν σκοπό να δείξουν υποστήριξη στο "Stand with ACLU," ένα πρόγραμμα που σύμφωνα με το Hollywood Reporter ενθαρρύνει τους celebrities να φορέσουν την κορδέλα σε μεγάλα events για να δείξουν αλληλεγγύη με τον οργανισμό. Σκοπός της ACLU είναι να "να υπερασπίζεται και να διαφυλάσει τα ατομικά δικαιώματα και τις ελευθερίες που εγγυάται το Σύνταγμα και οι νόμοι των Ηνωμένων Πολιτειών."

Οι celebrities κάνουν με αυτόν τον τρόπο τις προσπάθειες της ACLU πιο ορατές, ενώ υποστηρίζουν περήφανα τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό στο red carpet. Δείτε τους celebrities που φόρεσαν το blue ribbon στα φετινά Emmy Awards στη gallery.

[gallery-717517]

 

Gallery: Δείτε ακόμη τις καλύτερες εμφανίσεις των Emmy Awards 2017

[gallery-717513]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.