CELEBRITIES STAR LOOKS

Τα 9 ξεχωριστά μαθήματα ομορφιάς που μάθαμε από την Jackie O


TSVIGKOU

18 Νοεμβρίου 2017

043-dpa-arp2276708.jpg

Πάμε πίσω στο παρελθόν και αναζητάμε την κληρονομιά της, στα μαθήματα ομορφιάς που μάθαμε από εκείνη. Τα αναλύουμε ένα προς ένα και εξηγούμε το λόγο που παραμένουν μέχρι σήμερα κλασσικά, διαχρονικά. 

#1: Η Jackie αρκετές φορές συνδύαζε το κραγιόν της με το φόρεμά της. Και είμαστε σύμφωνοι με αυτή την άποψη, αρκεί να αφήσει το υπόλοιπο πρόσωπο ήσυχο και να δώσεις έμφαση στα χείλη. Τόλμησε να συνδυάσεις ένα κόκκινο κραγιόν με ένα φόρεμα στην ίδια απόχρωση ή δοκίμασε πιο σκούρους τόνους όπως είναι το κερασί.

#2: Αφήνουμε τις ρίζες των μαλλιών μας να αναπτυχθούν. Η Jackie ήταν η πρώτη γυναίκα που λάνσαρε το Ombré, πολύ πριν θεωρηθεί must have hairstyle.

#3: Ένα έντονο κραγιόν πάντα δίνει χρώμα και αλλάζει τη διάθεση στο μακιγιάζ. Αυτό έκανε και η Jackie, τις ημέρες που ένιωθε κουρασμένη, που δεν είχε διάθεση να ασχοληθεί ιδιαίτερα με τον εαυτό της, το έντονο κραγιόν δεν έλειπε από τα χείλη της.

#4: Το φιλαριστό μαλλί αναβαθμίζει πάντα το γυναικείο στιλ. Η ίδια επέλεγε το συγκεκριμένο κούρεμα και μάλιστα είχε πάντα όγκο.

#5: Στις διακοπές δε χρειάζεται να αφιερώνουμε αρκετό χρόνο στην περιποίηση. Μία χαμηλή κοτσίδα και ένα εντυπωσιακό ζευγάρι γυαλιά ηλίου-oversized, όπως αυτά που επέλεγε η Jackie- αρκούν για να είμαστε κομψές. 

#6: Όταν η Jackie φορούσε έντονα χρώματα, επέλεγε το makeup-free look. Αυτομάτως το focus γινόταν στο στιλ της και όχι στο μακιγιάζ της.

#7: Οι αφέλειες είναι μια μικρή αλλαγή στο κούρεμα, που αλλάζει εντελώς το στιλ. Η Jackie συχνά έκοβε αφέλειες.

#8: Οι πέρλες απογειώνουν οποιοδήποτε beauty look. Η Jackie ήταν λάτρης των κοσμημάτων και η αλήθεια είναι ότι πάντα αναβαθμίζουν το γυναικείο στιλ.

#9: Τα πρωινά που δεν έχετε διάθεση να ετοιμαστείτε, επιλέξτε ένα oversized ζευγάρι γυαλιά ηλίου. Η Jackie αυτό έκανε σε διάφορες εμφανίσεις της και ήταν πάντα κομψή αλλά και εντυπωσιακή.

 

Απολαύστε ένα πλούσιο φωτογραφικό αφιέρωμα της κομψής Jackie Kennedy Onassis. Εμπνευστείτε από το στιλ της  και το μακιγιάζ της.

[gallery-717840]
 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.