CELEBRITIES STAR LOOKS

Η Kate Moss μίλησε για την καθημερινή περιποίηση της επιδερμίδας της


TSVIGKOU

21 Νοεμβρίου 2017

abaca-547078-067.jpg

 

Σε συνέντευξή της στο "The Guardian", το διάσημο μοντέλο αποκάλυψε όλα τα μυστικά της γύρω από τη διατροφή και την ομορφιά. 

Σχετικά με την υγιεινή διατροφή ανέφερε ότι έχει παρατηρήσει βελτίωση αφού προσέχει παραπάνω, επιλέγει σαλάτες, χυμούς κάτι που στο παρελθόν δεν έκανε ποτέ. Πλέον μαγειρεύει και προετοιμάζει ένα καλό πρωινό, "Τα αυγά είναι η δύναμή μου" είπε χαρακτηριστικά.

Συνεχίζοντας στον τομέα της ομορφιάς αναφέρθηκε στην περιποίηση της επιδερμίδας της "Δεν μπορώ να εφαρμόζω πολλά προϊόντα στο πρόσωπό μου και να τα μπερδεύω, δεν ξέρω πώς λειτουργούν και δεν έχω χρόνο να κάθομαι και να βάζω κρέμες στο πρόσωπό μου. Έχετε σκεφτεί ποτέ ότι τα αντιγηραντικά προϊόντα ίσως να λειτουργούν γιατί δεν έχετε χρόνο να βγείτε έξω και να κάνετε πράγματα, αφού πρέπει να ασχολείστε μόνο με το πρόσωπό σας, για ώρες;"

Όταν ερωτήθηκε αν κοιμάται με το μακιγιάζ της απάντησε: "Έχω κοιμηθεί με makeup κάποιες φορές, αλλά δεν είναι συνήθεια. Το αποτέλεσμα την επόμενη ημέρα δεν είναι τόσο καλό."

Αν θέλετε να μάθετε τη πραγματική ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας, όπως είπε χαρακτηριστικά χρησιμοποιεί καθαριστικό, έναν ορό και μία κρέμα. Αυτά αρκούν για τη φροντίδα της επιδερμίδας της.

Τέλος μίλησε και για την περιποίηση των μαλλιών τους και είπε ότι δεν τα περιποιείται και δεν εφαρμόζει κανένα προϊόν ενυδάτωσης. 

Η Kate Moss όλα αυτά τα χρόνια έχει αποδείξει και το παραδέχτηκε και η ίδια ότι αγαπάει τα έντονα μακιγιάζ, γι αυτό άλλωστε επιλέγει στις περισσότερες εμφανίσεις της smokey look, το οποίο είναι το πάθος της όπως είπε χαρακτηριστικά!


[gallery-716448]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.