CELEBRITIES STAR LOOKS

Τι χρώμα βάφει τα νύχια της η Sarah Jessica Parker;


TSVIGKOU

11 Ιανουαρίου 2018

20171204-zap-g203-095.jpg

 

Είναι ταυτισμένη με την έννοια fashion icon, ακόμα και σήμερα αναζητάμε τα outfits της και ψάχνουμε τρόπους να τα αντιγράψουμε.

Ένας από τους λόγους που η ίδια παραμένει τόσο αγαπημένη είναι και το γεγονός ότι αποφεύγει τις υπερβολές. Η Sarah Jessica Parker δε φοβάται να τσαλακωθεί, δε φοβάται να φωτογραφηθεί από paparazzi χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

Επιπλέον είναι μία από τις διάσημες που δεν περιποιείται ιδιαίτερα τα νύχια της. Κάνοντας zoom σε λήψεις σε επίσημες αλλά και απλές εμφανίσεις της, το μανικιούρ της δείχνει να μην είναι αψεγάδιαστο, ενώ αρκετές φορές έχει τα νύχια της άβαφα. Όταν τα βάφει προτιμάει σκούρα χρώματα όπως είναι το πράσινο, το μπλε και το μαύρο.

Χρώματα που ταιριάζουν απόλυτα στη σταρένια επιδερμίδα της και στα καστανόξανθα μαλλιά της. Πάμε να δούμε το μη αψεγάδιαστο μανικιούρ της, στην gallery που ακολουθεί. Κάναμε zoom στα σημεία που πρέπει.

[gallery-718097]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.