CELEBRITIES STAR LOOKS

H Kendall Jenner έχει ακμή... ε και!


TSVIGKOU

10 Ιανουαρίου 2018

20180107-zaf-l86-231.jpg

Η απορία μου είναι η εξής;
Πόσα κορίτσια είναι αντιμέτωπα στα 22 τους χρόνια-και όχι μόνο-με την ακμή;

Ένα θέμα που προκύπτει λόγω άγχους, ορμονικής διαταραχής, λανθασμένης διατροφής και πολλών ακόμα παραγόντων. Ακριβώς επειδή υπάρχουν πολλές αιτίες για την εμφάνιση ακμής, είναι δύσκολη και η αντιμετώπισή της, ωστόσο όχι ακατόρθωτη.

Κάνοντας λοιπόν μία βόλτα στο ίντερνετ και διαβάζοντας τίτλους σε μεγάλα περιοδικά αλλά και sites  " Ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα στον κόσμο έχει ακμή" ή " Η Kendall εμφανίστηκε στις Χρυσές Σφαίρες και δεν έκρυψε την ακμή της" το μόνο συναίσθημα που ένιωσα προσωπικά είναι οργή.

Μέσα στο 2018 που ζούμε είναι σχεδόν ανεπίτρεπτο να έχουμε ταμπού, πόσο μάλλον για ένα θέμα που απασχολεί ένα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων.

Αν με ρωτάτε θα ήθελα να δώσω μπράβο στην Kendall Jenner, όχι επειδή έχει ακμή, αλλά επειδή νιώθει αυτοπεποίθηση και δείχνει τη φυσική της ομορφιά, η οποία είναι μοναδική. Όπως και κάθε γυναίκας άλλωστε. Κλείνοντας θέλω να αναφέρω ότι τα nude lips, τα ελαφρώς τονισμένα σε καφέ απόχρωση ζυγωματικά και το διακριτικό eyeliner ταιριάζουν απόλυτα στην Kendall. Εγώ αυτά παρατήρησα όταν είδα την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί, όχι τα σπυράκια στο πρόσωπό της!

 

Δείτε στην gallery που ακολουθεί τα beauty looks που ξεχωρίσαμε:

[gallery-718091]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.