CELEBRITIES STAR LOOKS

Αυτό είναι το πιο φθηνό beauty product της Kim Kardashian


TSVIGKOU

26 Φεβρουαρίου 2018

kim83797.jpg

Ωστόσο υπάρχει ένα που κοστίζει κάτι λεπτά λιγότερα από 10 ευρώ. Ο λόγος για το serum του brand "The Ordinary", που περιέχει δύο είδη ρετινοειδών. Όπως δήλωσε η ίδια είναι ένα από τα μυστικά της για να επιβραδύνει τη διαδικασία της αντιγήρανσης. Πρόσθεσε μάλιστα ότι αυτό το προϊόν προλαμβάνει την εμφάνιση ρυτίδων, μειώνει μαύρα στίγματα και λειαίνει τις λεπτές γραμμές.

Να σας πούμε ότι τα συγκεκριμένα προϊόντα δεν υπάρχουν στην Ελλάδα, ωστόσο μπορείτε να επενδύσετε σε οποιοδήποτε άλλο serum και να το χρησιμοποιείτε πριν την κρέμα σας.

[gallery-717276]

Eίναι το προϊόν που κάνει boost την ενυδάτωση και τη λάμψη της επιδερμίδας, σε χρόνο dt. Η χρήση serum είναι πλέον απαραίτητη, όπως είναι ο καθαρισμός και η ενυδάτωση του προσώπου. Έχει πιο ελαφριά υφή από τις κρέμες και διεισδύσει στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, με αποτέλεσμα να ενεργοποιεί και να προσφέρει συστατικά όπως ρετινόλη, βιταμίνη Α αλλά και το αγαπημένο συστατικό όλων των γυναικών υαλουρονικό οξύ, το οποίο αντιμετωπίζει τα προβλήματα του δέρματος όπως είναι η ξηρότητα, μελάγχρωση, νωθρότητα και οι ρυτίδες.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.