CELEBRITIES STAR LOOKS

Η Kate Middleton φόρεσε το χρώμα που φοβόμαστε όλες


MMEINTANI

6 Μαρτίου 2018

kate-middleton.jpg

Όπως και να έχει, μας αρέσει ιδιαίτερα το ότι ακόμα και έγκυος τολμάει να κάνει επιλογές που ακόμη κι εμείς θα διστάζαμε ίσως, όπως για παράδειγμα το κρεμ παλτό που επέλεξε να φορέσει στην πιο πρόφατη δημόσια εμφάνισή της – παραδεχτείτε το, οι περισσότερες δεν επιλέγουμε ιδιαίτερα συχνά ανοιχτόχρωμα ρούχα τον χειμώνα - θυμηθείτε όμως 3 ωραίους τρόπους που είχαμε δει για να φοράμε το λευκό παντελόνι τον χειμώνα.

 

Σε επίσκεψή της στο Pegasus Primary School στην Oxford, η Δούκισσα του Cambridge εμφανίστηκε με ένα υπέροχο midi παλτό σε κρεμ απόχρωση και μας έδωσε ιδέα σε περίπτωση που ψάχνουμε κάποιο πανωφόρι που θα κάνει την μετάβαση από τον χειμώνα στην άνοιξη λίγο πιο ομαλή.

 

Το συγκεκριμένο παλτό ανήκει στο brand JoJo Maman Bébé και μάλιστα, η ίδια το είχε ξαναφορέσει το 2015 σε επίσκεψή της στο σετ που γυρίζονταν η σειρά Downton Abbey, όταν ήταν 8 μηνών έγκυος στην Πριγκίπισσα Charlotte. Όσο για το κόστος του; Μόλις 95 δολάρια.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.