CELEBRITIES STAR LOOKS

Το φόρεμα της Cate Blanchett μοιάζει με μπλοκ ζωγραφικής και έχει ελληνική υπογραφή


MMEINTANI

11 Μαΐου 2018

20180510-zaa-t131-018.jpg

Η Πρόεδρος του φετινού Φεστιβάλ των Καννών, Cate Blanchett, κατάφερε να κλέψει τα βλέμματα με το τρίτο look που επέλεξε για τη διοργάνωση, ένα μάξι φόρεμα που έφερε την υπογραφή της δικής μας Mary Katrantzou.

[gallery-718465]

Η διάσημη ηθοποιός επέλεξε το εντυπωσιακό αυτό φόρεμα για να παρακολουθήσει την πρεμιέρα της ταινίας Cold War και οι πληροφορίες λένε ότι χρειάστηκαν σχεδόν 6 μήνες προκειμένου να είναι έτοιμο, από το αρχικό σκίτσο μέχρι τις τελευταίες λεπτομέρειες με τις παγιέτες, τα κεντήματα και τα κρύσταλλα Swarovski.

«Ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα», δήλωσε η Mary Katrantzou στηVogue, μιλώντας για τη στιγμή που έλαβε την κλήση από την ομάδα της ηθοποιού, η οποία είχε δει τη συλλογή της για τη σεζόν Spring/Summer 2018 και εντυπωσιάστηκε με διάφορα κομμάτια, τα οποία τελικά συνδυάστηκαν και σαν αποτέλεσμα είχαν το υπέροχο φόρεμα που την είδαμε να φοράει στις Κάννες.

Gallery: Τα πιο λαμπερά looks που έχουμε ξεχωρίσει ως τώρα #Cannes2018

[gallery-718462]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.