CELEBRITIES STAR LOOKS

Carrie Bradshaw: Μας έπεισε να πειραματιζόμαστε με την ομορφιά μας, ενώ παράλληλα απέδειξε ότι η φυσική ομορφιά είναι μοναδική


TSVIGKOU

6 Ιουνίου 2018

fashion-2014-07-carrie-bradshaw-printed-vivienne-westwood-dress-sex-and-the-city-main.jpg

Ποιος μπορεί να ξεχάσει τις βραδινές εξόδους των 4 γυναικών, το στιλ που είχε η κάθε μία, τους απίστευτους συνδυασμούς που έκανε η Carrie Bradshaw και που η ίδια υποστήριζε όπως καμία άλλη- προσωπικά όσες φορές και αν τόλμησα να ντυθώ ανάλογα ένιωθα ότι κάτι είναι λάθος επάνω μου.

Και ως beauty maniac εγώ θα μείνω στην ομορφιά και θα επιλέξω για μία ακόμη φορά την πρωταγωνίστρια, την Sarah Jessica Parker. Πάντα με ελαφριά βάση-κάτι που αγαπώ και θέλω να βλέπω σε όλα τα πρόσωπα των γυναικών-, με χρωματικούς συνδυασμούς στο κινητό βλέφαρο και με glossy lips που φέτος είναι η πιο δυνατή τάση στην ομορφιά. Όσο για τα μαλιά της όλες αγαπάμε το φυσικό σγουρό μαλλί της που κράτησε από το πρώτο επεισόδιο της σεζόν, μέχρι την τελευταία 2η ταινία που κυκλοφόρησε. Ωστόσο ακόμα και όταν έκανε τις αλλαγές και τολμούσε ένα medium length καρέ ή ακόμα και ένα πιο κοντό bob hairstyle, στο ύψος του σαγονιού, ήταν stylish, ήταν μπροστά από τις τάσεις, μας έβαζε σε σκέψεις "Μήπως να κάνουμε και εμείς την αλλαγή"; Και αν παίρναμε την απόφαση κρατούσαμε screenshot τη φωτογραφία της στο κινητό για να το δείξουμε στον κομμωτή και να του πούμε, αυτό το κούρεμα θέλουμε.

Carrie, ένα όνομα, τόσες ιστορίες αγάπης, τόσα διαφορετικά, εκκεντρικά αλλά πάντα stylish looks και τόσο μοναδικό beauty look που μόνο επιτηδευμένο δεν μπορείς να το πεις. Τολμώ να πω ότι είναι μία από τις πρωταγωνίστριες που με το δικό της στιλ μας πέρασε το μήνυμα ότι μπορούμε να πειραματιστούμε με την ομορφιά μας αλλά και με το στιλ μας, ενώ παράλληλα απέδειξε ότι η φυσική ομορφιά και η απλότητα κάποιες φορές στις εμφανίσεις μπορεί να νικήσει οποιοδήποτε αψεγάδιαστο look.

Όσα χρόνια και αν περάσουν, όσες νέες ταινίες και αν βγουν, "Sex and the City" είναι ένα και είμαι σίγουρη ότι εκεί έξω υπάρχουν πολλές που το αγαπάτε τόσο όσο εγώ και βλέπετε ξανά και ξανά τις σειρές αλλά και τις ταινίες!

Απολαύστε λοιπόν μία gallery με κάποια από τα πιο αγαπημένα μας looks:

[gallery-295223]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.