CELEBRITIES STAR LOOKS

Η Kitty Spencer και η Maria-Olympia ποζάρουν μαζί για τη Βραζιλιάνικη Vogue


MMEINTANI

7 Ιουνίου 2018

32443680-2097391463870437-7845546000016998400-n.jpg

 

Πιο πρόσφατο παράδειγμα είναι δύο νεαρά, όμορφα και από καλές οικογένειες κορίτσια που όπως φαίνεται έχουν ήδη ξεκινήσει να κάνουν baby steps στον χώρο του modelling και όχι άδικα, αφού πρόκειται για δύο απόλυτα αιθέριες παρουσίες. Ο λόγος για τη Lady Kitty Spencer και την Πριγκίπισσα Maria-Olympia.

 

Η πρώτη έκανε αίσθηση με την εμφάνισή της στον πριγκιπικό γάμο στις 19 Μαϊου, τόσο λόγω της αψεγάδιαστης ομορφιάς της όσο και για το γεγονός ότι πρόκειται για την ανιψιά της αδικοχαμένης Πριγκίπισσας Diana. Η νεαρή Kitty Spencer δεν είναι άγνωστη στον φωτογραφικό φακό, μιας και πρόσφατα ανακηρύχτηκε ως το νέο πρόσωπο του οίκου κοσμημάτων Bulgari.

 

Η δεύτερη είναι ίσως πιο οικεία σε εμάς μιας και πρόκειται για την αγαπημένη κόρη του Πρίγκιπα Παύλου της Ελλάδας και συγκαταλέγεται στα πιο ανερχόμενα it girls του χώρου της μόδας, ενώ μάλιστα έχει περπατήσει και στην πασαρέλα για λογαριασμό του οίκου Dolce & Gabbana.

 

Τα δύο κορίτσια λοιπόν ένωσαν τις δυνάμεις τους μπροστά στον φακό και πόζαραν στην μέση της Times Square στη Νέα Υόρκη για λογαριασμό της VOGUE Brazil. Οι όμορφες δεσποινίδες φωτογραφήθηκαν φορώντας δημιουργίες των Dolce & Gabbana και «αναστάτωσαν» την κεντρική πλατεία της Νέας Υόρκης με την ενέργεια και την fun διάθεσή τους, όπως μπορούμε να δούμε και στα posts που μοιράστηκαν μέσα από τα Instagram accounts τους.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.