CELEBRITIES STAR LOOKS

Η έμπνευση πίσω από το look της Meghan Markle είναι όσο διάσημη φαντάζεστε


MMEINTANI

20 Ιουνίου 2018

20180619-zaa-m160-025.jpg

Σε αντίθεση λοιπόν με την Kate Middleton, η οποία για τα πρώτα 5 χρόνια που ήταν παντρεμένη με τον Prince William δεν είχε παρευρεθεί ποτέ στο συγκεκριμένο event, η Δούκισσα του Sussex ήταν εκεί, μαζί με τη βασιλική οικογένεια. Η άφιξή της έγινε μέσα σε μία άμαξα όπου καθόταν δίπλα στην Κόμισσα του Wessex, με το look της Meghan να προσελκύει φυσικά την περισσότερη προσοχή. Η όμορφη Δούκισσα λοιπόν επέλεξε για άλλη μία φορά ένα φόρεμα του οίκου Givenchy, σε σπασμένο λευκό χρώμα, το οποίο σε συνδυασμό με το εντυπωσιακό της Philip Treacy καπέλο, είχαν σαν αποτέλεσμα ένα απόλυτα chic σύνολο με έντονες επιρροές από την Audrey Hepburn.

Βλέπουμε δηλαδή πως για άλλη μία φορά, μετά τον γάμο της, η Meghan Markle πόνταρε τόσο στις δημιουργίες του Γαλλικού οίκου όσο και στις αναφορές στην λαμπερή ηθοποιό, η οποία όπως είναι γνωστό είχε και εκείνη μια ιδιαίτερη σχέση με τον Hubert de Givenchy καθώς τους ένωνε μία επαγγελματική αλλά και βαθιά φιλική σχέση.

Συγκεκριμένα, πολλοί έκαναν λόγο για μια εμφάνιση που θύμιζε έντονα το look της Audrey Hepburn από την αγαπημένη ταινία My Fair Lady που κυκλοφόρησε το 1964. Επίσης, όπως συνέβη και με το νυφικό της, η λαιμόκοψη σε στιλ bateau ήταν άλλο ένα χαρακτηριστικό της γνωστής ηθοποιού και των Givenchy φορεμάτων που επέλεγε να φορέσει, όπως ακριβώς εκείνο που είδαμε στην ταινία Funny Face το 1957.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.