CELEBRITIES STAR LOOKS

Ξέρουμε ποιο άρωμα φορούσε η Kate Middleton στο γάμο της


CHRYSAD

11 Οκτωβρίου 2018

20110502_zaf_mm9_2231.jpg

Υπάρχουν δύο κατηγορίες ανθρώπων, όσον αφορά στα αρώματα: εκείνοι που φορούν ένα συγκεκριμένο σε όλη τους τη ζωή και εκείνοι που αλλάζουν κάθε σεζόν. Όσοι ανήκουν στην πρώτη, καταφέρνουν να συνδεθούν με αυτό το άρωμα και κάνουν τους πάντες να τους σκέφτονται μόλις το μυρίσουν κάπου. Όσοι ανήκουν στην δεύτερη συνδέουν κάθε περίοδο με μία μυρωδιά για να τους θυμίζει συγκεκριμένα άτομα, καταστάσεις και μέρη.

"Cold Brew": Η απόχρωση που θα λατρέψουν οι γυναίκες με καστανά μαλλιά

Η Kate Middleton μάλλον ανήκει στη δεύτερη, αφού αποφάσισε να φορέσει ένα άρωμα μόνο για την ημέρα του γάμου της. Αυτό δεν είναι άλλο από το White Gardenia Petals του βρετανικού brand αρωματοποιίας Illuminum, το οποίο μάλιστα από τη στιγμή που μαθεύτηκε πως το ξεχώρισε η Δούκισσα έγινε sold out.

Σε περίπτωση που θέλετε να το αποκτήσετε πάντως, μπορείτε είτε να επισκεφθείτε το κατάστημα του brand στο Λονδίνο, είτε να περιμένετε να ξαναγίνει διαθέσιμο στο FragranceX.

#Hairspiration: Εννέα διαφορετικά στιλ καρέ, όπως τα είδαμε στις σταρ του Hollywood

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.