CELEBRITIES STAR LOOKS

H Julia Roberts σε μια εμφάνιση που μας θύμισε εποχές Pretty Woman


8 Οκτωβρίου 2019

H Julia Roberts σε μια εμφάνιση που μας θύμισε εποχές Pretty Woman

Εάν είχατε λατρέψει το ρόλο και τις στιλιστικές εμφανίσεις της Julia Roberts ως Vivian Ward στην ταινία Pretty Woman, τότε θα θαυμάσετε το look που δημιούργησε η ηθοποιός, μαγνητίζοντας τα πλήθη.

Η Julia Roberts αποφάσισε να δημιουργήσει μια λαμπερή εμφάνιση, που μας θύμισε το polka dot φόρεμα σε καφέ και λευκές αποχρώσεις, το οποίο είχε φορέσει στο Pretty Woman, σε συνδυασμό με ένα ψάθινο καπέλο και λευκές flat μπαλαρίνες.

Στη νέα της εμφάνιση, η αγαπημένη ηθοποιός παρευρέθηκε στον 10ο ετήσιο αγώνα polo στην Καλιφόρνια, φορώντας ένα σύνολο- δημιούργημα του brand Michael Kors. Με ένα εντυπωσιακό σύνολο σε πουά μοτίβο, η ηθοποιός φόρεσε ένα τοπ και μια ψηλόμεση παντελόνα, απογειώνοντας την εμφάνισή της με ένα ζευγάρι λευκά oxford shoes και μια λευκή ζώνη. 

jenny.gr

Η λαμπερή της εμφάνιση επιβεβαίωσε για μια ακόμη φορά, πως τα polka dots μοτίβα αναδεικνύουν την πιο θηλυκή πλευρά κάθε γυναίκας. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.