COOKING FAGITOS STORIES

Fagitos_Stories: H νέα γευστική στήλη του jenny.gr σε συνεργασία με τον chef Νίκο Καραθάνο


29 Ιανουαρίου 2021

Fagitos_Stories: H νέα γευστική στήλη του jenny.gr σε συνεργασία με τον chef Νίκο Καραθάνο

Fagitos_Stories ή αλλιώς Ιστορίες του Chef

Γιατί η μαγειρική είναι ιστορίες που λέμε μέσα από τα πιάτα μας

The Storytelling

Η μαγειρική όταν γίνεται με πάθος, μεράκι και ψυχή, εγγυάται τα ωραιότερα πιάτα που σερβίρονται με ζεστασιά στο τραπέζι. Ο chef Νίκος Καραθάνος εγκαινιάζει μια ολόφρεσκια στήλη στο #jennygr και μοιράζεται μαζί μας τα μυστικά της κουζίνας.

Μετατρέποντας κάθε πιάτο σε έργο τέχνης, ο Νίκος πειραματίζεται με υλικά, προσθέτει σε αυτά τόνους αγάπης και σερβίρει τα πιο νόστιμα και ευφάνταστα πιάτα για τους αγαπημένους του. Κάθε πιάτο του είναι και μία ιστορία, μια προσωπική διαδρομή με δοκιμές και υλικά που στο τέλος οδηγεί σε γευστικές εκρήξεις, και ο ίδιος κάθε Σάββατο θα τη μοιράζεται με τους αναγνώστες του Jenny.gr, ανοίγοντάς μας την όρεξη!

Τα υπόλοιπα τα εξηγεί καλύτερα ο chef!

"Πάντα έλεγα τις ιστορίες μου μέσα από τα πιάτα μου και η αλήθεια είναι ότι αυτό θα κάνω πάντα γιατί μάγειρας είμαι. Ένιωσα όμως την ανάγκη να μοιραστώ αυτές τις ιστορίες, αφού δεν μπορώ να τις μαγειρέψω για όλους, μπορώ σας τις πω και να σας δώσω και τη συνταγή.

Ιστορίες του chef λοιπόν, κάθε εβδομάδα μία ιστορία δική μου, προσωπική, αληθινή και στο τέλος και η συνταγή της, για να μοιραζόμαστε, για να βρισκόμαστε, εδώ στο jenny.gr. Ελπίζω να είμαστε καλά, να γνωριστούμε καλύτερα μέσα από αυτή τη στήλη και να ανακαλύψουμε παρέα γεύσεις, προορισμούς και κυρίως συναισθήματα", Νίκος Καραθάνος

Και καλή όρεξη σε όλους!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.