COOKING Η ΤΖΕΝΗ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ

H αγαπημένη μου λύση όταν δεν προλαβαίνω να μαγειρέψω


Τζένη Μπαλατσινού

4 Ιουλίου 2018

mg-941284508.jpg

Βέβαια, υπάρχουν κάποιες μέρες για όλους μας που το πρόγραμμά μας δεν μας επιτρέπει να προλάβουμε να μαγειρέψουμε από την προηγούμενη ή την ίδια μέρα. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει αναγκαστικά πως πρέπει να απέχουμε από το υγιεινό φαγητό, ειδικά τις μέρες που βρισκόμαστε πολλές ώρες στο γραφείο. Προσωπικά, έχω βρει τη λύση που έχει βελτιώσει σημαντικά την καθημερινότητά μου: Πλέον παραγγέλνω online τα γεύματά μου, χάρη στο Forky.

Οι επιλογές είναι αρκετές, θρεπτικές και φυσικά, γευστικές. Εκείνα τα μεσημέρια, λοιπόν, διαλέγω την αγαπημένη μου συνταγή και συγχρόνως είμαι πλήρως ενημερωμένη για το τι περιλαμβάνει το γεύμα μου και το πόσες θερμίδες περιέχει. Όσο για τις μέρες που οι ρυθμοί είναι πιο έντονοι από το κανονικό, έχω την επιλογή να δω το μενού της επόμενης μέρας, να προπαραγγείλω το γεύμα μου και την ακριβή ώρα που θα φτάσει, έτσι ώστε να είναι ζεστό και φρέσκο. Οι συνταγές ανανεώνονται συνεχώς, τα γεύματα είναι ολοκληρωμένα και τα βήματα είναι απλά.

Όσο για τις μέρες που δεν έχω προλάβει να κάνω τα ψώνια στο super market ή που έχω λίγες ώρες ξεκούρασης στο σπίτι πριν συνεχίσω τη μέρα μου, μπορώ να παραγγείλω ένα γεύμα από το Forky που έχει μαγειρευτεί με φροντίδα και αγνά υλικά, χωρίς να χρειάζεται να συμβιβαστώ όσον αφορά τη καθημερινή μου διατροφή.

Και τώρα, πίσω στη δουλειά!